Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

Gaziantep, Beşiktaş'a ve Galatasaray'a meydan okudu!

Bugünkü maç uzun zamandır seyrettiğim en zevkli maçtı. Gaziantep gecenin en iyisiydi. Bursaspor'da kötü top oynadı desek haksızlık yapmış oluruz, Ancak bu gecenin en kötüsü malesef yine hakemlerdi. Bursasporun ilk yarı 2 net penaltısını vermeyen hakem, Bursasporun tam beraberlik golü için saldırığı anlarda Gaziantep'in ofsayt olan pozisyonunu devam ettirerek Bursaspor'un üçüncü golü yemesini sağlamış oldu. Cenk gerçekten iyi bir yetenek, Galatasaray sezon başında bu futbolcuyu renklerine katmadığı yada katamadığı için hayıflanıyordur büyük ihtimalle. 

Bursaspor havlu attı denilebilir mi? Tabi ki hayır. Lig çok uzun bir maraton, keza bu hafta ne Trabzon'un nede Fenerbahçe'nin 3 puan alacağının garantisi yok. Bu iki takımın da maçı hayli zor. 

Gelelim başlığımıza aslında bu maçın asıl özeti Gaziantep, Beşiktaş ve Galatasaray'a meydan okudu şeklinde yorumlanabilir niye mi? Önümüzdeki yıl büyük ihtimalle Türkiye'nin bu iki büyük güzide klüplerinden hiçbiri Avrupa'da Türkiye'yi temsil etme şansı bulamayacak. Bu da almak istediği ya da kadrosunda bulundurduğu yerli-yabancı kaliteli futbolcuların tamamı için ciddi bir huzursuzluk sebebi. Kısacası Türkiye kupasını kazanamayan takımın Türkcell Süper Lig'deki durumuna bakıldığında seneye 3 kulvarda mücadele etmesi imkansıza yakın. Eeee Gaziantep bugün bu oyunu ile hiç heveslenmeyin seneye Avrupa'da ben oynayacağım der gibiydi bana kalırsa. Yanılıyormuyum? 

 
Toplam blog
: 14
: 317
Kayıt tarihi
: 10.02.11
 
 

1980 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu bölgede bulunan okullarda tamamlad..