Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Gazozun kapağı fısladı

Gazozun kapağı fısladı
 

Çoğu futbol otoritesi tarafından gazoz kupası olarak anılan Spor Toto Kupası 4’ncü maçından da Orduspor Ankaragücü karşısında galip gelerek 4’de 4 yaptı. Kupa müsabakalarının sonunda birinciliği elde takımın hala ne kazanacağı konusunda federasyondan bir açıklama yapılmamasına rağmen Orduspor puanını 12’ye yükselterek kupanın en güçlü adayı konumuna yerleşti

Maça ev sahibi avantajıyla çıkan mor şimşekler maçın hemen başından itibaren kalitesini ortaya koyarak rakip Ankaragücüne gövde gösterisi yaptı. İlk yarıda yakaladığı 4 önemli fırsattan ikisini değerlendirerek Ankara temsilcisi önünde 2-0’lık bir avantaj yakalayan Orduspor ilk 45 dakikalık bölümde rakibine önemli bir gol şansı vermedi.

Maçın ikinci yarısında ise daha sakin ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran bir Orduspor vardı sahada. 61.dakikada Sinan’ın kafa vuruşuna engel olamayan Orduspor defansı skorun 2-1’e gelmesinden sonra oyunda top üstünlüğünü eline geçirerek tekrar oyunda kontrolü sağladı ve ne oyun içerisinde ne de skorda rakibine üstünlük şansı vermedi.

Maçın son bölümlerine doğru ise Orduspor önce Dalmatla karşı karşıya daha sonra Hakan Özmert’in direkten dönen şutuyla farkı artırma girişimlerinden sonuçsuz ayrılınca maç 2-1 Ordu temsilcisinin üstünlüğüyle bitti.

Karaoğlan’dan Eski Tarife

Bir zamanlar Ordusporu Bank Asya liginde oynanan mücadelelerde sırtlayarak gol krallığına ulaşan ve Orduspor taraftarının Karaoğlan lakaplı oyuncusu Bruno Mazenga 2 haftadır üst üste attığı gollerle dikkat çekiyor. 2 Ankaragücü maçında da ağları havalandıran Brezilyalı yıldız oyuncu gol stresini de üzerinden atarak gelecek için umut ışığını yaktı.

Efecan Yılmaz

 
Toplam blog
: 59
: 324
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Çocukluğumdan itibaren sadece izlemeyle yetindiğim haberlerin artık içerisinde bir birey olarak d..