- Kategori
- İlişkiler
Gece aşıkların sığınağıdır

alıntı
Bir ayrılık şarkısı çalıyor radyoda gecenin bir yarısı tüm şehir uyuyor. "Bir gün gitsen bile hatıran yeter" diyor radyodaki ses. Sahi hatıran yetiyormu? Yetmiyor. Hiç birşey dindirmiyor içimdeki özlemi. Kime baksam sensin kimi sevsem sen. Aynada bile senden bir şeyler buluyorum. Gözlerimde bakışın, dudaklarımda gülüşün, yanaklarımda öpüşün, tenimde kokun, kulaklarımda sesin, içimde hiç bitmeyen sevgin var. Sen varsın içimde benden öte.
Giderken tamiri mümkün olmayan bir kalp bıraktın.İçinden çıkarıp hoyratça attın. Ben topladım kırılan her parçayı. En büyük parçası eksikti yüreğimin "SEN" bir yap boz parçası değildin ki yüreğim takıp çıkarıyım. Ta kendisiydin kalbimin.
Hani geceydi ya gidişin. Yine böyle bir gece. Göz yaşlarım dökülmüştü gizli mahcup gecenin koynuna o zamanlar sadece acıydı gece. Şimdi barınağım. Sensizlikte sığınağım.
Şimdi gece kadar karanlık hayatım
Gece kadar soğuk yüreğim.