Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '19

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gençlik aşısı nedir?

IAL sistem yani gençlik aşısı; yoğun rejenerasyon ve biyo-uyarıcı etkisi ile cildin yeniden canlandırılmasına yardımcı olur. İçeriği ise doğal biyo etkileşimli hyaluronik asit içeren canlandırıcı dermal dolgu maddelerinden oluşur.

Gençlik aşısının cilde etkileri

Gençlik aşısı cilt kalitesini artırmak, cilde nemlendirmek, iyileştirmek ve daha genç görünüm sağlamak için uygulanan, uzun süreli etkileri olan hem tıbbi hem de kozmetik bir tedavidir. Enjeksiyonun etkileri işlemden birkaç hafta sonra tam olarak ortaya çıkar.

Uygulama alanları

Gençlik aşısı ağız ve göz çevresindeki ince çizgilerde, yüz, boyun, dekolte, el gibi alanlarda zarar görmüş cilt, kahverengi leke ve çizgilerdeki zor ve derin çizgilerde kullanılabilen, hayvansal bazlı olmayan hyalüronik asit bazlı bir jeldir.

Uygulanma şekli

Gençlik aşısı, topikal olarak lokal anestezi kullanılarak ortalamam 15 – 20 dakika içinde cildin altına çok ince uçlu iğnelerle uygulanan acı hissedilmeyen bir işlemdir.

Etki süresi

20 yaşından itibaren yaşa ve cildin ihtiyacına göre ortalama 15 gün sonra ikinci uygulama ardından 1 ay sonra üçüncü uygulamaya ihtiyaç olabilir. Enjeksiyonun sonuçları 3 ay içinde tam olarak ortaya çıkar. Etkisinin devamı için ise yine cildin ihtiyacına göre 3 ile 6 ay arasında seansların tekrarlanması gerekebilir.

Özellikle yaşlanma ve güneşin zararlı etkilerine maruz kalma, sigara ve alkol kullanımı gibi nedenlerden dolayı cilt tabakalarında meydana gelen deformasyonların giderilmesi ve önlenmesinde uygulanan oldukça etkili sonuçlar elde edilen ameliyatsız bir uygulamadır.

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..