Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '08

 
Kategori
Haber
 

Genelkurmay'dan Harekat Bilançosu

Genelkurmay'dan Harekat Bilançosu
 

<ı>

Genelkurmay'dan harekatın ilk bilançosu açıklandı. İşte çıkan çatışmada öldürülen terörist sayısı...

Genelkurmay'dan harekatın bilançosuna dair ilk açıklama geldi. Çıkan ilk çatışmada 24 teröristin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda teröristin de yaralandığı bildirildi. Topçu ateşi sonucu da en az 20 terörist öldürüldü.

<ı>

Genelkurmay sitesinden yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi;

22 Şubat 2008 tarihinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada, 24 terörist etkisiz hale getirilmiş, çok sayıda terörist yaralanmıştır. Ayrıca, temas bölgesinde en az 20 teröristin daha topçu ve silahlı helikopterler tarafından etkisiz hale getirildiği değerlendirilmektedir.

<ı>

SIĞINAKLAR İMHA EDİLDİ

Gündüz ve gece devam eden harekat esnasında, bölgede tespit edilen terör örgütüne ait hedefler Hava Kuvvetleri uçakları, silahlı helikopterler ve kara ateş destek vasıtaları ile yoğun ve etkili bir şekilde ateş altına alınmıştır.

Aynı zamanda, birliklerimizin ilerlemesi esnasında terör örgütünün kullandığı değerlendirilen doğal ve yapay bir çok tesis, içlerindeki çok miktarda mühimmat, malzeme ve yiyecek maddeleri ile birlikte kullanılmaz hale getirilmiştir.

<ı>

AĞIR ZAİYAT VERDİLER

Öldürülen teröristlerin kesin sayısının söz konusu hedef bölgelerine ulaşıldıktan sonra bildirileceği duyuruldu. İlk tespitler, teröristlerin uzun menzilli silah ve Hava Kuvvetleri ateşlerinden ağır zayiat verdikleri yönünde...

<ı>

LİDER KADROSU KAÇIYOR

Elde edilen istihbari bilgiler, özellikle sözde lider denilen kadronun panik halinde güneye doğru kaçarak, bölgeyi terk etmeye çalıştıklarını göstermektedir.(Kaynak:İnternet Haber)

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..