Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '14

 
Kategori
Haber
 

Gezi'ye ve Gezi eylemcilerine destek veren yardımsever (!) İngiliz hipermarket

Gezi'ye ve Gezi eylemcilerine destek veren yardımsever (!) İngiliz hipermarket
 

 Sözde müttefiklerimiz Türkiye'yi Ukraynalılaştırmak çin ellerinden gelen çabayı arkasına koymuyor. 

Eskiden niyetlerini gizli gizli yürütürlerdi şu an MEDYA özgürlüğü ayağına açıktan açığa yapmaktalar. 

Evet ABD Cumhuriyetçileri ve onların ANALARI Britanya Kraliçesi başta olmak üzere yanlarına aldıkları çömez MERKEL ile HAMBURG da ki AYAKLANMALARA bakmıyorlar da Türkiye'de GEZİ kışkırtıcılığı yaptırmaktalar.

Türkiye'de faaliyet gösteren hemen hemen her ilde devasa bir marketi olan İngiliz HİPERMARKET zinciri GEZİ öncesi ve yıldönümü öncesi bakın ne yapmış.

*Gezi ve yıldönümü öncesi çalışanlarına gaz maskesi nasıl kullanılır onu anlatmışlar. (Kendileri ve sığınacak eylemcilere yardım amaçlı)

*Göstericilere yardım edilmesi ve onlara Hipermarkete sığınmaları durumunda gıda ve içecek verilmesi talimatını çalışanlarına anlatmışlar.

*Ayrıca içeri girdiklerinde onları polisten gizleyip arka kapıdan nasıl gizlice çıkaracaklarının talimatını vermişler.

Bu haberi bana bu HİPERMARKETTE çalışan halkını ve ülkesini çok seven yurtseverler iletti. 

Düşünsenize sözde Tayyip düşmanı çakma sosyalistler, çakma antiemperyalistler Gezi'de gösterilerde sıkıntı anında İngiliz Hipermarketlerine sığınacaklar. 

Bunu Face'te gizli mesajlarla etraflarındakilere de atmışlar. Aciliyet durumunda hangi kodaman Emperyalist işbirlikçinin oteline sığınacakları belli bu çakma sosyal demokratların.

Ukrayna'ya da bunları yaptılar işte.

Oradaki EMPERYAL HİPERMARKETlerine sığındılar, lojistik destekler sağlandı, UKRAYNA GEZİSİ başarılı oldu ama UKRAYNA diye ülke KALMADI ortada.

Bu hipermarketin hangisi olduğunu yazıyı okuyanlar tahmin ederler.

Zaten yakında gazetelerde de sosyal medyayada da bu HİPERMARKETin hangisi olduğu ortaya çıkacak. 

Bunlar deşifre edilmelidir. Edilmelidir ki Türkiye ve Halkı kim dostu kim düşmanı iyice anlasın.

Ben, bana mesajlar yollayan, bu markette çalışan ve İNGİLİZ HİPERMARKET yöneticilerin GİZLİ planlarını açıklayan dostlarıma, okurlarıma teşekkürü borç bilirim... 

Türkiye kendisine karşı verilen HAÇLI seferlerini nasıl ki tarihte bertaraf etmeyi bildiyse bunu da inşallah bertaraf edecektir. 
 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..