Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Öğrenmek Ömür Boyu...

http://blog.milliyet.com.tr/senemsans

13 Temmuz '11

 
Kategori
Deneme
 

Global krizden,"sperm bankasına başvurmadan" alnımızın akıyla çıkma yolları..

Bence küresel kadın & erkek ilişkileri krizinin tam ortasındayız. Bundan daha kötü senaryoları düşünmek bile istemiyorum. 

Şu an ki fiziki çıktılar ve önlem paketleri, sürecin olumluya döndüğünü fotoğraflamaktadır. Fakat bu fotoğrafı çerçevelemek biraz zaman alacaktır. (Bkz: Büyük Türk Düşünürü Ajda Pekkan.. 'Resim değil, çerçeve arıyoruuuuuum.!') ;o) 

Özkaynakların daralması, ilişkilerin renklerini değiştirirken, alternatif 'sektörlere' dikkat çekiyor. (Slav ırkları gibi. Sahi; Rusya ile vize kalkmış mıydı..?) ;) 

Kriz 'enstrümanları' stratejik kullanılmalıdır. (Güvenli ve ekonomik adresler bende mevcut. Özelden paylaşırım.) ;) 

Reel hayatta kaliteyi ucuza satmak, rekabetçi ve verimli olmak, global modelleri incelemek, üretim, hizmet ve bileşenleri ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerine hız vermek, tüm türevi sektörler için bir zorunluluk haline gelmiştir. (Herifler eve gelince, dırdır yapmamak.. Gün içinde eften püften gerekçelerle aramamak.. Gerekirse, masaj yapmak.Unutmayın, müşteri hizmetleri sektörünüzde ön plana çıkmanızı sağlayan en önemli dinamitlerden(!) biridir.) 

Biz türk kızları krizsel durumlara zaten idmanlıyız. Kriz, durağan dönemin tetikçisidir.(Ekleme yapma gereği duymuyorum bile.!) 

Seçtiğiniz alternatif vadide, şu an ekeceğiniz bir fidan, doğru sulama ile tahmininizden daha hızlı ve daha büyük yeşerebilir. Krizde alternative yatırımlar yapalım, projelerimize hız verelim. (Anladınız, siz onu.!) ;) 

Sonuç olarak krizler bazıları için yıkım olurken, bazıları içinse yeni bir başlangıç oluyor. 

Umarım, giderek yozlaşan ilişkiler dünyası üzerindeki bu rehaveti hızlı bir biçimde atar ve bizler de kaldığımız yerden daha çok üretmeye, büyümeye ve gelişmeye devam ederiz. :o)) 

 
Toplam blog
: 19
: 462
Kayıt tarihi
: 13.07.11
 
 

Babaannesi Azerbaycan'dan Kars'a gelmiş, Dedesi Gaziantep Islahiye'li.. Anneannesi Selanik'te..