Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '15

 
Kategori
İnternet
 

Google Seo nedir?

Google Seo nedir?
 

Google Seo Nedir,Google Seo Fiyatları,Google Seo Firmaları,Google Seo Uzmanı


Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte internetin kullanım alanı da her geçen gün artıyor. Ticaret ve kuralları da bu değişimlere ayak uydurmaya başladı.
 
Günümüzde, internetin etkin kullanımı ile pek çok farklı pazarlama, satış yöntemi ve metodu ortaya çıktı.
 
Bu yöntemler, çoğu zaman geleneksel yöntemlere göre çok daha az masrafla fazla kazanç elde edilmesini sağlıyor. Ticaretin en önemli sacayakları kuşkusuz, pazarlama ve satış.
 
Pazarlama ve satışta her geçen gün farklı yöntemler de kullanılmaya başlanıyor. Özellikle internetin aktif kullanıldığı yeni pazarlama teknikleri sayesinde, az masrafla çok kazanç elde etmenin yolları aranıyor.
 
Google Seo nedir?
 
Web sitelere ulaşmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri Google gibi arama motorları elbette. Google, tüm İnternet aramalarının yaklaşık yarısını oluşturuyor. 
 
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) sayesinde Google gibi arama motorlarında ilk sayfalarda ve üst sıralarda çıkabiliyorsunuz. Siteniz bu yolla daha rahat bir şekilde bulunabiliyor.
 
Seo İngilizcesi Search Engine Optimization kelimelerinin baş harflerinden geliyor. Türkçesi arama motoru optimizasyonu. Günümüzde internetin en olmazsa olmazı olan arama motoru optimizasyonu (Seo) web sitesinin yükselmesinde en etkin yollardan bir tanesidir. Seo’da amaç arama motorunda ilk sayfaya çıkmaktır.
 
İnsanların artık bir şeyi ararken interneti kullanması ile Seo’nun önemi daha da öne
çıkmıştır. Özellikle ilk sayfanın etkisi çok fazla olduğundan arama motoru optimizasyonuna
merakta artmıştır.. İlk sayfanın önemi arama yapanlar daha çok ilk 5 siteyi ziyaret
etmektedir.
 
Bu yüzden seo artık önem arz ediyor. Rekabet yoğunlaştıkça Seo masrafları da artmaktadır ve Seo artık komple bir sektör haline gelmiştir diyebiliriz. Herkes internet kullanıyor, bunun
için de site sahipleri ilk sayfa’da olmak istiyor. Google’da ya optimizasyon yaparak ilk
sayfada olursunuz. Ya da sağ tarafa reklam vererek (adwords). Reklam vermek rekabeti
yüksek kelimelerde pahalıya mal olabiliyor bu yüzden tercih ilk olarak Seo'dan
yanadır.
 
 
Google Analytics nedir, nasıl kullanılır?
 
Google Analytics; Google’ın ücretsiz sunduğu, “detaylı bir sayaç hizmeti” diyebiliriz. Web sitesi olan herkes bu hizmetten yararlanabiliyor.
 
Google Analytics raporları ile sitenizi kaç kişinin aziyaret ettiği, sitenize nasıl ulaştıkları, Google üzerinden gelenlerin hangi kelimeleri aratarak geldiği, hangi ülkeden bağlandıkları, sitenizde kaç dakika durdukları ve hangi sayfaları gezdiklerini ve benzer farklı bilgileri rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Sosyal medya platformlarına farklı filtreler sunarak reklam vermek hedef kitlenize ulaşmanızı hızlandırıyor ve epey kolaylaştırıyor.
 
 
 
Toplam blog
: 6
: 224
Kayıt tarihi
: 16.08.11
 
 

Müzisyen Besteçi - Film Yönetmeni   ..