Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '17

 
Kategori
Güncel
 

Gözleri doldu ve..

Gözleri doldu ve..
 

Gözleri doldu, gözyaşını tutamadı ve sağ işaret parmağıyla silmeye çalıştı akan gözyaşını birbuçuk yaşındaki Ali adlı küçük adamın annesi..

Duygulandı çok, mağazama alışverişe gelen genç kadın.

Bir yandan oğluna uygun ürün seçmekteyken toplumsal meselelere değindik küçük harflerle ve referandumla ilgili düşüncelerimizi paylaştıktan sonra sınır ötesinde henüz hayata merhaba bile demeden toprağa düşen fidanlarımızı konuşur konuşmaz duraksadı,"anneler" dedi ve gözleri doldu iki defa.

Başkaların acılarını hissedebilme ve paylaşabilme konusunda duyarlı olduğunu bildiğim ve bu konuda köşe yazarlığı yaptığı dönemde sık sık özellikle yazılarında değinen Pelin Batu'dan da söz ettik ve toplumun aydınlanması adına Batu gibi köşe yazarlarına ve sanatçılarına ihtiyaç duyulduğuna da vurgu yaptık.

Bir dahaki sefere eşi ile birlikte gelmeye söz veren kadın gittikten sonra arkasından dedim ki kendi kendime; "varmış demek ki ve henüz tükenmedi başkaların acılarını hissedebilen ve paylaşmasını bilen insanlarımız"..

Kapitalizm'in egemen olduğu dünyada kapitalizm'in kurallarına uymamaya cesaret edebilen ve her türlü duyguları yaşayabilen insanların sayıları az da olsa varlığının var olduğunu bilmek bile insana güç katıyor insana enerji veriyor.

Güzel düşünen insanlarımız var aslında var da parti ayırmaksızın siyasilerimiz tarafından maalesef psikolojik korku tüneline doğru sürüklendirilmeye çalışıldığını görmekteyiz.

Bu günlerde bitecek ve güzel günler gelecek.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..