Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Gülen cemaatine 45 soru?

Gülen cemaatine 45 soru?
 

Gülen cemaatinden ayrılamayan, hala onlara inananlar şu 45 soruyu sorayım ve iyi düşünsünler. Bu soruların cevapları da aslında içlerindedir.!

1.      Bir insan nerede yaşamak ister; dostunun yanındamı, dostunun evinde mi düşmanının evinde mi?  Gülen neden ABD’de! Bir insan nereye sığınır; dostuna mı düşmanına mı?

2.      Bir müslüman, Türkiye, zulüm altındaki Müslüman kardeşine ilaç ve yiyecek ve çeşitli erzak taşırken nasıl olurda; sana ne Filistin’e yardım götürmek. İsrail ne derse o olur diyebiliyor?  

3.      Gülen, Humeyni misali bir devrim yapıp, bu devletin başına geçip, Türkiye de sözde bir şeriat devleti kurup, fakat bu şeriat devleti ile İsrail e düşman görünüp, sürekli onunla kavgalı görünüp ancak el altından iş birliği yapıp, türk kadınları zorla çarşafa sokup, dünyaya Tükiye ve şeriat imajını kötü gösterip, böyle bir devletin olması durumdan şeriat devletinin dünyaya göstereceği kötü imaj ile bir süre de Türkiye’yi böyle oyalama planını biliyor musunuz? Bu planı İsrail’in ve Romanın yaptığını biliyor musunuz?

4.      Türk askeri, Türk polisi öldüğünde baş sağlığı mesajı yayınlamazken nasıl olurda, yüzü maskeli, Türk polisine ve Türk askaerine taş atan, kurşun sıkan ve esnafın malını-mülkünü kırıp döken DHKPC mensubuna baş sağlığı mesajı yayınlar?

5.      Müslüman bir din adamı, Museviliğin ve İseviliğin hükmü Allah tarafından kaldırılmışken nasıl olur da onların hükmünün varlığını kabul edebilir?

6.      Dinler arası diyalog da ne demek?  Bu açıkça ayeti inkâr değil midir? Aallah tarafından Hükmü kalkmış dilerin varlığını nasıl kabul edebilir?

7.      Dünyadaki okullarının asıl maksadı nedir?

8.      İlkokul mezunu biri bu okulları nasıl bu kadar artırabildi? Bu başarıya nasıl ulaşabildi?

9.      Dünya Okullarında Gülenin okullarına ve islamiyeti yayamasına müsaade edilirken Mahmut hoca ya neden müsaade edilmedi?

10.  Mahmut Esad COŞAN hocayı kaza süsüyle kim ve neden öldürttü?

11.  Telaviv ve Roma, Türkiye de müslümanları dininden döndürüp hıristiyanlaştırmak için para verirken nasıl oluyor da dünya da İslami okullara müsaade edilebiliyor ?

12.  Bu okulların asıl maksadının öğrencilere ABD nin ve İsrail in Müslümanların dostu olduğu fikrinin aşılanması fikri olduğu doğru mu? Dinler arası yiyaloğun maksadı bu mu?

13.  Bu maksatla kaç mutasavvur görevlendirldi? Prof. Cemal Nur SARGUT’ ta bunlardan biri mi?

14.  Bu okulların asıl finansörü kimler?! Ve hangi devlet ve hangi birimler?!

15.  Roma bu okullara ne kadar bağış yaptır?

16.  Bir Müslüman nasıl olur da kendi ülkesinin devlet sırlarını gizlice elde edip Müslüman düşmanlarına verebilir?

17.  Bu bilgileri elde edebilmek için dünyanın en güçlü bilgisayarlarına nasıl sahip olabildi? Bu bilgisayarlar ancak ve ancak istihbarat ve askeri birimlerde bulunabilecek bilgisayarlardılar! En zengin iş adamlarının bile elde edemeyeceği bilgisayarlardı bunlar! Bunlara nasıl sahip olabildi?

18.  Yoksa bu bilgisayarlarla birileri Türkiye’yi dinleyip Gülen’e mi verildi? Kimdi onlar? Ona bu bilgileri kim sağladı?

19.  Gülen, Önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili olmaları için kendi adamlarından kaç kişi birinci sıra adayı olması için Başbakandan talepte bulundu? !!!

20.  Başbakan buna müsaade etmeyince ipler burada mı koptu? !!!

21.  Gülen, Türkiye de nükleer santral kurulmasını ve Türkiye’nin nükleer silaha sahip olmasını neden istemiyor? Bunu yapmak misteyenleri neden iktidardan uzaklaştırmak istiyor? Nükller silah türkiyenin gücünü artırı mı eksiltir mi?

22.  Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldürüleceğini ne kadar zaman önceden biliyordu ve neden buna göz yumdu? !

23.  Muhsin başkana ve Erkan Mumcu’ya cumhurbaşkanlığı seçimlerinde meclise girmemesi için Gülen’in tehdidini kim  götürdü?

24.  Babası, F. Gülen için; “Öyle bir evlat yetiştireceğim ki Müslümanların başına bela olacak” neden söylemiştir?

25.  Gülen, önderi olan Said Nursi nin cenazesine bile neden gitmemiştir?

26.  İslam dinine göre; evli bir müsülümanın ibadetinin sevabı, bekar bir müsülmanın ibadetinin sevabından 2 kat daha fazla olduğuna göre Gülen neden bekar?

27.  İslam tarihinde, eşi ölmüş bir evliyalar ölümü esnasında bile kendini nikahlatıp nikah altında ölmek isterken neden Gülen bekar yaşıyor? Bu nasıl din adamı? Cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor? Sonuçta o da bir insan ve erkek. Peygaberler bile evlenmişlerdir.

28.  Gülen yurtlarında kızların ve erkelerin çıplak ve hatta cinsel ilişkide video ve fotoğraflarını ne maksatla kaydedip saklıyorlar?

29.  Gülen Yurtlarında eğtim gören öğrenciler işlere yerleştirildikten sonra maaşlarından ne kadar para alınıyor biliyor musunuz?

30.  Gülen evlerinde ve yurdunda kalan kızların, bukadar kirli çamaşırlar ortaya dökülmüşken oradan ayrılamamasının sebebi bu kızların da çıplak görüntülerinin varlığı mıdır?

31.  O aileler çocuklarına sorsunlar; sizin de böyle bir görüntünüz alındı mı?   

32.  Gülen, Türkiye ye veya başka yerlere bilgi dönderirken evrakları ananasın içine mi yerleştiriyordu?

33.  Kuddüs’ün israillerin olduğu, kuran ayetlerini farklı yorumlayıp İsraillilere destek vermesi size neyi düşündürür?

34.  Gülen, kendi adamlarını önceden dinletip, ona soru sormaya gittiklerinde, onların soracakları soruları onlara önceden söyleyerek kendisini insanların gözünde, kalpleri gören, hisiseden, okuyan büyük bir alim imajıyla kandırması sizce sahtekarlık değil mi?

35.  Sıradan vatandaşın çocukları sınavlar için ter dökerken, cemaat teşkilatı soruları önceden kendi öğrencilerine veriyormuydu?

36.   Bu şekilde kaç öğrenci görev aldı? Kaç öğrenci istediği okula yerleştir? Kaç öğrenci askeri liselere girdi?

37.  Geçen yıl Gülen ekibinin sınav çetesinin beli kırılınca mı sınavlara fesat karıştırdılar?

38.  Bu şekilde sınav kazanan bir öğrenci, bu şekilde işe yerleşen biri Gülen’e sırt döner mi?

39.  Ünüversitelere bu şekilde ne kadar okutman ve araştırma görevlisi yerleştirildi?

40.  Kendi adamları için ünüversitelerde şahsa özel kaç kadro açtılar ve kaç kişi aldılar?

41.  CHP den kaç kişi gülen ile görütü? Sarıgül Gülen ile ne zaman görüştü?

42.  Gülen ile Adnan Oktar ile arasındaki dostluk nedir?

43.  Erdoğan Bayraktar’ın, İstanbul’da hanımıyla otelde görüntülerini çekip bununla onu tehdit edip, ona başbakanı suçlayıcı ifadeler söyleten cemaat miydi?

44.  Özal ın zehirlenmesini ve susurluk olayından haberi var mıydı?

45.  İmralı hainiyle görüşmelerini ananasla mı yapıyordu?

Dahasını sormayayım, şimdilik bu kadarı yeter. Bunları çözebilirseniz siz akıllı birisiniz demektir!

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..