Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Güllerin Savaşı’nın muhteşem dönüşümü başladı

Güllerin Savaşı’nın muhteşem dönüşümü başladı
 

Yayınlandığı ilk gece için “Güllerin Savaşı Savaşı Kazandı” başlıklı bir yazı yazmıştım. Aradan 26 bölüm geçti ve 27. Bölüm sonunda hala ekranın kazananı Güllerin Savaşı oldu.  Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Sercan Badur’un paylaştığı Güllerin Savaşı cumartesi akşamı sevilerek izlenen bir dizi. Evin babasının ölümünün perde arkasında Gülfem’in olmasını öğrenilmesi Güllerin Savaşı’na can getirdi.   Gülru intikam uğruna Cihan’la evlenerek şeytana dönüştü, şeytan Gülfem’e pabucunu ters giydirdi ama Gülfem’in de bezmeden savaşa devam etmesi ile ortalık güllerin yolunmasına dönüştü. Güller yolunurken öne çıkan isimlerde gittikçe oyun gücünün dozunu arttırdı.

Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Sercan Badur bundan sonra dizinin zirvesinde oturan üç oyuncu. Her birinin başarısı diziyi biraz daha yukarıya çıkartıyor. Dizinin başladığı günlerdeki reytingini kaybetmesine neden olan senaryonun bir çember etrafında dönmeye başlamasıydı. Şimdi o çember kırıldı ve müthiş değişim başladı!  Gülfem’in tehlikeli ve acımasız adımlarına hız kazandırırken Gülru’nun bu intikam dansına ayak uydurması seyirciyi kamçıladı. Tabi arada olan Cihan’cığa oldu asla kazanamayacağı bir savaşın ortasında kala kaldı.

Damla Sönmez-Gülru Çelik

Genç, cesur ve güzel… Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!

Barış Kılıç

Ömer Hekimoğlu Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.

Canan Ergüder-Gülfem Sipahi

En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.

Sercan Badur-Cihan Sipahi

Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Acımasız bir çocuk oyununun kurbanı. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru.

Hayatta savaşın kazananı olmanız dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..