Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

Gündem gündem dışı olamaz mı?

Gündem gündem dışı olamaz mı?
 

Dali'ye kaç kişi bakar kıza kaç kişi bakar ? Bizim %95'imiz önce kıza bakar.


Gündem

Memlekette politakasız ya da siyasetsiz haber sunulacak olsa hep beraber izleyecek birileri var mı? Yoksa sürekli olarak kara haberleri, polemikleri mi izlemeye devam edeceğiz?

Ülkemizde gündemi sürekli olarak politikacıların meşgul etmesi ve tüm televizyon haberlerinin siyaset üzerine oturtulması halkımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Televizyonları ve haberleri izleyen milletimiz hep aynı haberlerin farklı yorumlarını izliyorlar; Başbakan ve ana muhalefet partisinin karşılıklı olarak atışmaları, sözde etnik kökene dayalı ama özde sadece politika mesleğini yapıp ceplerini doldurma hesapları yapan diğer muhalefet partilerinin karşılıklı lafları, sürekli askerler üzerinde yapılan tartışmalar ve orduyu yıpratma ve halkın gözünde küçük düşürmeye yönelik çabalar ve sürekli olarak yaratılmaya ve yansıtılmaya çalışılan kaos ortamı ve iç savaş gibi uydurma ve ABD yanlısı insanların ağızlarını sulandıran yorumlar.

Niçin haberlerde politika dışı haberler verilmiyor?

Niye spor olaylarında, turizmden, tarımdan, gezilerden yerel festivallerden, insanlık hallerimizden bahsedilmiyor?

Varsa yoksa Kılıçdaroğlu şunu dedi Erdoğan bunu dedi polemikleri.

Niçin gerçek gündem, ekonomik gündem konuşulmuyor?

Neden her yerde her medya ve internet ortamında ABD borazanı çalan insanların sesi çıkıyor da ülkesini gerçekten seven vatandaşlarımızın, okuyan, düşünen yorum yapan insanların sesi çıkmıyor?

Çalışan, üreten insanlar neden ortada yoklar, ne yapıyorlar?

Niçin politikacılar boş laftan başka çözümler üretmiyorlar?

Niçin hala CHP fakirlik edebiyatından ya da başbakana cevap vermekten başka çözüm önerileri ile çıkmıyor vatandaşın karşısına?

Niçin hükümetin sözcüsü ve başbakanın yardımcısı sürekli olarak sokak ağzıyla konuşuyorlar ve dinlerken insanlarımız niçin rahatsız oluyorlar?

Niçin halkın arasından birileri çıkıp da “Kral Çıplak” demiyor?

Başbakan ve muhalefet yalan söylüyor, bizi kandırıyorlar, insanların sorunlarına yönelik çözüm üretmiyorlar, yatırım yapmıyorlar, sürekli olarak ülke ve millet aleyhine çalışıyorlar demiyorlar?

Memlekette haberlerde politikacılardan ve siyasetten bahsetmeden haber yapacak bir Cesur Yürek yok mu?

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..