Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '06

 
Kategori
Haber
 

Güvercin ruhlu şövalye

Güvercin ruhlu şövalye
 

Aramızdan ayrıldıktan sonra sana söyleyeceğimiz o kadar çok şey var ki sayın Ecevit. Senden çok şey öğrendik, herşeyden önce dürüstlüğün siyasette ne kadar önemli olduğunu gördük o asil bedeninde.

80 yılı geçen ömründe ülkenin çalkantılı dönemlerindeki duruşun gelecek nesillere birer örnek olacak.Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer'i bize kazandırarak rejimimizin 7 yılını da garanti altına aldığınızı hep beraber gördük.

Rahşan hanım'la olan aşkınızı insanların gözü önünde yaşarken bile asla gözlerimizi tırmalayan hiçbir şey olmadı. Sevdiğiniz kadının gözlerinin içine bakan, ona şiirler yazan, şovalye ruhlu bir kişilik.Temsil ettiği siyasi hareketi bile barışı simgeleyen ak güvercini seçecek kadar ince fikirli bir siyasetçi.

"Ayşe tatile çıksın"kriptosu ile başlayan Kıbrıs macerası ise ayrı bir kahramanlık ve cesaret örneği."Adaya sadece Türk'ler için değil,Rum'lar içinde barış için gidiyoruz"mesajı ile dünyaya ders veren genç bir lider.

Merve kavakçı'yı azarladığı sahne hala gözümün önünde:"meclis şov yapma yeri değildir"Ak güvercinin asil bedeni bir atmaca kesilmişti adeta.Bugün bu şovun nerelerde yapıldığını gördükçe insanın içi burkuluyor.

Bir güvercin kanadında yaşanan ömür dün gece sona erdi.Doktorların uyarısına rağmen Danıştay Üyesi Mustafa Özbilgin'in cenazesine katılmasından sonra geçirdiği beyin kanaması en son macerası oldu "güvercin ruhlu şovalyenin".Son yolculuğuna giderken bile ülke değerlerine ne pahasına olursa olsun sahip çıkılması adına bizlere ders verdi.

Edebiyatçı ve siyasetçi yönü ile örnek insan Sayın Ecevit, sayın başbakanım; yaptığınız hizmetler için Allah sizden razı olsun,size sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun.

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..