- Kategori
- Blog
Güzelim 8 Eylül'e kaç gün var?

Ve blog haftası geliyor işte. Taa haziran ayında, “daha aylar var” diyorduk. Günler su gibi aktı ve geçti. Geldi sıra blog toplantısına. Yaklaşık 70 kişilik bir MB ailesi bir arada olacağız. Ben çok heyecanlıyım. İlyas Abi’nin hakkı ödenmez. Bu toplantı için çok koşturdu. Her adımında büyük emeği geçen İlyas Bayram’ı ben şimdiden ayakta alkışlıyorum. Hepinizi aramıza görmekten büyük mutluluk duyacağız. 8 Eylül’de görüşmek üzere.
Bazı hatırlatmaları yapmakta fayda var.
— Toplantı yeri ve zamanı: Basmane meydanı, saat 11.00 (Saat 11:00 e kadar zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriniz.)
— 1. etap :Otobüsümüz ile Basmane'den başlayan gezimiz Kordon boyu-Konak-Mustafa Kemal sahil bulvarı-Üçkuyular-Çevre yolu – Buca Gölet alanına varmakla tamamlanacaktır. Burada 30 dakika mola vereceğiz.
—İkinci etap : Çevre yolu – Bornova- Karşıyaka tünelleri- Girne Bulvarı- Karşıyaka (Nikah sarayı önü)'da bitecektir. Burası lokma döktürtüp sizlere ikram edilecek yer olup sahilimiz güzel görüntüler alabileceğiniz ender yerlerden biridir.
— Saat 14:00 te (15:00 de olabilir, Karşıyaka'yı çok sevip, ayrılamayabiliriz), Bostanlı iskelesinden arabalı vapurla Üçkuyular'a geçeceğiz. Yaklaşık 30-35 dakikalık sürecek yolculukta da güzel görüntüler alabilirsiniz.Üçkuyular'a varmakla 3. etap da tamamlanmış olacaktır.
- Üçkuyular'dan Narlıdere Sahil Evleri güzergahını izleyen son etapla, İzmir'i kısa da olsa tanıtmaya yönelik gezimiz Güzelbahçe'deki Güzel Gah restoranda sona erecektir.
Güzel Gah'da "Hoş Geldiniz" kokteyli ile karşılanacaksınız.
Yemek saati 19:30 olup bu süreyi hazırladığımız etkinliklerle (şiir-şarkı-türkü-karaoke vb.), çevre ile ilgilenmekle, çamlar arasında ya da bahçe de sohbet etmekle geçirebiliriz. Ancak grup vakti sahilde olmanızda yarar var.
Saat 24:00 yer kadar sürecek birlikteliğimizde canlı müzik eşliğinde eğleneceğiz. Geceyi bizimle paylaşacak olan bazı sürpriz konuklarımız da olabilir.
İzmir dışına aynı gece dönecek arkadaşlarımız için Pamukkale Turizm'in servis aracı otogara kadar götürecektir. Aynı gece dönecek olanlar mümkünse 01.00 otobüsleri ile dönüş yapsınlar ki bizlerden erken ayrılmasınlar..
Diğer konuklarımız: Güzelbahçe yönünden gelen minibüsler Üçkuyular'a kadar, otobüsler ise Konak'a kadar ulaşmanıza yardımcı olur.
Kendi araçları ile gelecek konuklarımız olursa, gerek Gölet, gerekse Karşıyaka Nikah sarayı ve Güzelbahçe Güzel Gah restoranda park etme kolaylığı bulunmaktadır.
Katılım payı için ödemelerinizi İzmir'e geldiğiniz zaman bana, İlyas Bayram ve Sevim Özkan'a da yapabilirsiniz.
Bunların dışında sormak istediğiniz konuları mesajla iletebilirsiniz.