Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Haberin olsun

Haberin olsun
 

Güzel bir Pazar sabahı İzmir'den herkese iyi Pazarlar

Haberleri şöyle bir taradım. İşte yurdumdan manzaralar

-Hüseyin Üzmez: Beni şapur şupur öpüyorlar, beni her öpene '18 yaşından küçükmüsün' diye soramam ki.

-20 yaşındaki genç kız babası tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Genç kız babası hakkında taciz ettiği için şikayette bulunmuştu.

-DTP ve bazı sivil toplum örgütlerinin Taksim'de yapmayı planladığı eyleme izin yok.

-Devlet Bakanı Cemil Çiçek, 1984 yılından bu yana Türkiye’nin hesaplanabilir terör kaybının 1 trilyon dolar olduğunu söyledi.

-14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen yaşları 25-65 arasında değişen 7 kişi gözaltına alındı.

-Süt kahveyle içildiğinde etkili olmaz: Uzmanlar, yetişkin ve çocukların ‘sütlü kahve içmelerinin’ doğru olmadığını, kahvedeki kafeinin kemiğin kalsiyumu emmesini engellediğini belirterek uyarıda bulundu.

-İhracat 32 aydan sonra ilk kez geriledi. Ekim ayında ihracat 32 ay aradan sonra ilk kez düştü. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Türkiye’nin 2008 yılı Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 1.87 düşüşle 9 milyar 530 milyon dolar oldu.

-Somali açıklarında kaçırılan Türk gemisinin kaptanı dün Türkiye’yi arayarak 20 kişilik mürettebatın iyi olduğunu haber verdi.

-Eyüp'te, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir yolcu minibüsünün çarptığı 10 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

-BOTAŞ, bugünden geçerli olmak üzere, konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatına yüzde 22.50, sanayide kullanılan doğalgaza da yüzde 22 oranında zam yaptı.

-TRABZONSPOR'lu futbolcu Serkan Balcı'nın üniversite öğrencisi kardeşi Serhat Balcı'nın, İzmir'de eğlenmek için gittiği gece kulübünde, şifresini öğrendikleri kredi kartlarından 160 bin YTL çektikleri öne sürülen aralarında, müzikhol sahibi, kasiyer ve garsonların da bulunduğu 5 zanlı yakalandı.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü Hakkâri ziyareti öncesi AKP İl Başkanlığı'nda meydana gelen patlamada, yoldan geçen 6 kişi yaralandı.

-Türkiye'ye yeni modern füze sistemi: Daha güçlü ve etkin bir hava savunma ağı oluşturulması amacıyla Savunma Sanayii Müsteşarlığınca (SSM) ihaleye çıkarılan alçak ve orta irtifa hava savunma füze sistemleri ihalesinde teklife çağrı dosyaları alım tarihi yeniden belirlendi.

-Beyoğlu’ndaki 360 adlı restoranın korumaları olduğu öne sürülen 3 kişi, vestiyere 12 euro ödemeyen Hollandalı turisti öldüresiye dövdü. 32 yaşındaki turist komaya girdi.

-Mustafa Kemal, 22 Kasım 1916’da Erkan-ı Harp Reisi’yle yaptığı sohbetin ardından, not defterine şu satırları düştü: ‘Fazilet heyeti olan ulema övünç kaynağımız, baş tacımızdır. Fakat hainlikle adi ve şahsi menfaat elde etmek maksadıyla yalandan ilmiye kisvesine bürünerek fesat yaymaya kalkışan gizli örgüt üyeleri elbette kanun ve şeriat hükümlerine göre muamele görmekten kurtulamayacaklardır.’

HABERLER

Gözlerinin önünde belirince hayalim
Sevgi dolu demleri anarmısın kimbilir
Hasret bir rüzgar gibi eserken ince ince
Ayrılık acısıyla yanarmısın kimbilir

Şimdi nerde o hayat, o güzel günler nerde
Bulunmuyor bir deva yalnızlık denen derde
Giden gelmiyor derler acep inanayım mı
Sen söyle ey sevgili böyle sızlanayım mı

Söyle şimdi nasıl haberler haberler
İyimi kötümü haberler haberler

Söylediğim bu şarkı düşündürürmü beni
Dinleyip eğlenirken severmisin kimbilir
Sen sen ol da düşün iyi tanı kendini
Hor görme hiç kimseyi görülürsün kimbilir

Atilla Atasoy

http://www.esmakahraman.com/haberin-olsun/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..