Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '15

 
Kategori
Magazin
 

Hakan Türkşen ''Alışılmışın dışında bir rolle geliyorum''

Yapımcılığını Yazz filmin yaptığı yönetmenliğini Avni Kütükoğlu’nun yönettiği “Beni de Götür” adlı sinema filmin de başrolerini Vural ÇELİK, Hakan TÜRKŞEN Çiğdem SUYOLCU, Gürol GÜNGÖR, Mehmet ESEN, Semra DİNÇER, Çetin ALTAY, Zuhal MEMİŞ, Cemil HACIÖMEROĞLU ve Volkan KOÇAK rol alıyor.

Hakan Türkşen  Alışılmışın Dışında Bir Rolle Geliyorum …

2014 yılın da en çok sinema filminde oynayan basarılı oyuncu Hakan Türkşen  “Beni de Götür”  sinema filminde Klasik kasaba kalıplarını kıramamış, Büyük şehri hiç görmemiş varlıklı ve zengin bir aileden oluşundan dolayı kendi avuntularını ailesinden önde tutmuş feodal ve marjinal bir kasaba adamı.. Bu filmde en renkli ve hareketli kişilik olan Hidayeti oynuyor Hakan Türkşen…

Konusu:

Engellilerin yaşadığı zorluklar yüzünden, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan Ayşe’nin hayatını anlatan film aynı zamanda kasaba kültüründen kesitler sunduğu için Kırklareli / İğneada gibi muhteşem bir kasabada çekildi. Amcası ve yengesiyle yaşayan Ayşe Ali’yi sevmesine rağmen hiç tanımadığı Ahmet’le evlenmek zorunda kalır! Eşi belden aşağısı felçli kalınca işler değişir.... Aniden platonik aşkı Ali kasabaya geri döner... En mutlu zamanlarını orada geçiren Ayşe hem Ali’den haber almanın keyfini, hem de sevdiği adamın annesinin yakınında olmanın mutluluğunu yaşıyordur!

 

İHSAN TAŞ / MİLLİYET

 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..