Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '19

 
Kategori
Dünya
 

Halbuki Hiç te Değil..

Dünya ekonomisini elinde barındıran silah petrol dolar borsa tuccarları dünya piyasasını yönetmek ve yönlendirmek için öyle bir stratejiler geliştirerek ve komplo teorileri üreterek uygulama aşamasına getiriyor ki, sanırsnız dünya insanları birbirine düşman..

Halbuki hiç de değil. Dünya tuccarlarının karanlık adakları CIA tarafından her ülkede konuşlandırılan ekipmanları tarafından bu uygulamalar hayata geçirilmektedir. Ülkelerdeki memur ücretlerin belirlenmesine kadar direkt değil ama endirekt şekilde etkilediklerini söyleyebiliriz. Basit anlatımla şöyle; CIA'nın örgütlemiş olduğu terör örgütleryle "tırnak çinde" Avrupa İnsan Hakları kuralları doğrultusunda mücadele kapsamında askeri harcamaların ülke ekonomisine yansıması şeklinde özetlenebilir. Harcamalar yükseldikçe memura verilecek ücret de küçülmüş oluyor.

Gelelim Ortadoğu'ya..

CIA-ABD, mezhepler üzerinden paralı terör örgütlerini örgütleyerek ve Dünya'nın gözü önünde silah desteğini verdiği halde müttefiki olduğu ülke ile aynı terör örgütleriyle karşı karşıya getirmekten imtina dahi etmemektedir. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu azizim!

Dünya'da soğuk savaş dönemi '90 yılı itibariyle sona erdiği ve ülkeler arasında savaşların yapılamayacağına göre silah tuccarları etnik ve dinsel farklılıklar üzerinden stratejiler geliştirerek kazanımlarını sürdürmekteler..

CIA-ABD'nin Ortadoğu'da tıpkı ülkemizde 12 eylül öncesinde oluşturmuş olduğu terör ortamının benzerini oluşturduğunu söyleyebiliriz. O dönemde ülke'ye serbest piyasa ekonomisini (24 ocak kararları) yürürlüğe sokması için terör ortamını oluşturmuştu, şimdi de Büyük Ortadoğu Projesiüni hayata geçirmek için terör örgütlerini örgütleyerek sekiz yıldır kan dökmektedir.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..