Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '11

 
Kategori
Güncel
 

Hayat seksten ibaret mi değil mi karar verin artık!!!

Hayat seksten ibaret mi değil mi karar verin artık!!!
 

Bülent Arınç diyor ki: "Hayat seksten ibaret değildir". Ben şahsen kendisine sormak istiyorum peki Sayın Bülent Arınç hayat seksten ibaret değilse neyden ibarettir o zaman. Ya da şöyle sorsam daha doğru olacak sanırım hayat ne zaman seksten ibarettir, ne zaman değildir? Yani mesela kendisine içki yasaklarıyla ilgili bir soru sorulduğunda "Hayat içki ve seksten ibaret değildir" diyen Bülent Arınç neden Sibel Üresin adında AKPli belediyelerin aile danışmanı hanım çıkıp "Çok eşlilik yasal olsun ben eşime ikinci hanım için izin verdim" dediği zaman "Sibel Bacım olur mu öyle şey, bak hayat seksten ibaret değildir demiyor. 

MHP'nin kaset skandalları sonrası Bülent Arınç aynı açıklamayı yapıyor "Hayatın seksten ibaret olmadığını söylediğim zaman ünlü bir şovmen( hayat seksten ibaret değildir lafını tiye alan Cem Yılmaz'dan bahsediyor) bunu espri malzemesi yaptı bakın şimdi eşini ve milleti aldatanlar ne duruma düştüler." Buyur burdan yak yine hayat seksten ibaret değildir vurgusu. Başbakanımız üç çocuk isterken, erkeklerin bir iki üç beş hanım alması normalken hayat seksten ibaret, insanlar sevişecekleri kişileri kendileri seçerken ya da internet yasaklarını protesto etmek için pornoma dokunma pankartı açarken hayat seksten ibaret değil. 

Yani bi karar verseler diyorum hayat seksten ibaret mi değil mi ya da hayat kimin için seksten ibaret kimin için değil bi bilelim yani 

İYİ SEYİRLER 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..