Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Yolunda dizisi yolun sonuna geldi

Hayat Yolunda dizisi yolun sonuna geldi
 

Reyting denen canavara daha nice dizileri kurban edeceğimizi artık hepimiz biliyoruz. İlk yayınlandığı günden umulan reytingi bulamadığı için “Hayat Yolunda” dizisi için malum çanlar çalmaya başlamıştı. Dizi için ilk günde bu sıkıntının yaşanması ilerleyen günlerde dağıldı sanıldıysa da aldığımız haber bizi oldukça rahatsız etti.

Büyük beklentilerle başlayan dizinin başrolleri de oldukça göz doldurucu. Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk, Ceyda Tepeliler ve yılların eskitemediği yıldız Ediz Hun. Gördüğünüz gibi kadro oldukça güçlü, üstelik konu doktorların özel hayatları ile hastaları arasında gidip gelen ve 24 saat çektikleri acı-tatlı her şeye dair. Bu konu tutmasında hangi konu ekranlarda salınsın. Türk izleyenlerinin sıklıkla izlemekten zevk aldığı, bir daha bir daha bir daha izlerken eskimeyen bir konu…

Gel göre ki işler hiç de beklendiği gibi gitmedi ve daha ilk yayın gününde reytingin tokadını yedi Hayat Yolunda dizisi. Senaryo toparlandı hatta bir bölüm görsel efektler yüklenip tablodaki kelebekler kuşlar bile kanatlandı. Benim çok sevdiğim sahne geçişlerinden biriydi bu teknik ama ne duyan ne de gören oldu. Total reyting ölçüm sisteminde bir türlü ilk üçe yerleşemedi ve son yaklaştı.

Kanal D, Hayat Yolunda dizi ekibinden 2 hafta içerisinde konunun toparlanmasını ve finale gidilmesini istedi. Giyotin artık dizinin boynunu vurmuştu bile! Biz artık ekranda Hayat Yolunda dizisini seyrederken bileceğiz ki yayından kalkmak üzere olan bir diziyi izliyoruz. Kanal D, gene yapacağını yapmış ve bir diziyi daha rafa kaldırmış olacak.

Bu sezonun başlaması ile ekranlara zorla veda ettirilen Benim Adım Gültepe, Bana Hicran De, Yalan Dünya, Urfalıyım Ezelden dizilerine bir diğeri eklenecek: Hayat Yolunda. Urfalıyım Ezelden dizisi şansını iyi kullandı ve kanal atladı. Bir diğer kanal değiştiren dizi de Ankara’nın Dikmeni dizisidir ki bu dizi de Kanal D’de yayınlanıyordu. Şimdi sırada Galip Derviş var! Hoş Galip Derviş’in bu sezon sonlanacağını biliyorduk, çünkü Galip karısının katillerini bulacak diye anons edilmişti.

Anlaşılan o ki Kanal D, sırada yayın günü bekleyen diziler için ve ayrıca şirket olarak küçülmeye gittiğindendir ki daha nice dizileri ipin ucuna yollayacak. Umarım yanılırım ve yeni yıl ile Kanal D’de yayına alınacak diziler hak ettiği başarıyı ve takdiri bulur!

Hayatta takdir edeninizin çok olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..