Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranları Amaçlarından Vazgeçmiyor

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranları Amaçlarından Vazgeçmiyor
 

Her şey Adını Feriha Koydum dizisi ile başladı!

Dizi bitti ama Feriha ve Emir’in aşkı bitmedi. Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen bu aşk Türkiye sınırlarını aştı. Artık dünyanın bütün her yerinde bir tek kalp olarak atmaya devam ediyor. Ne yazık ki AFK dizisi seyircinin pek de istemediği bir sonla bitmişti. Emir yalnız kalmış, yolundan sapmıştı.

Hayranlar dizinin Feriha’sız sürmesini istemedikleri için “Emir’in Yolu” dizisini protesto etmişti. Sonuç ortada ne Feriha ne de Emir kalmamıştı. Ama yıllar geçse de Feriha ve Emir ölümsüz dizi aşklarına imza atmıştı. Bu dizi bizlere Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u kazandırdı.

Dizinin bu kadar büyük etki yapacağını sanırım hiç kimse tahmin edemedi. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yıldızlarının parıltısı ile gönüllerde yerini buldular. Hazal ve Çağatay kariyerlerinin en üst oktavına kadar tırmanmayı sürdüre dursunlar, ne yazık ki hiçbir yapımcı bir daha bu ikiliyi bir araya getiremediler.

Aslında getiremediler demeyelim de “getirmediler” diyelim!

Yapımcıların bütün korkuları yeni yaratılacak projede “Feriha ve Emir”in gölgesinin olmasıdır. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy özel yaşmalarında birer iyi dost, aynı menajer tarafından temsil ediliyor, hatta aynı imaj tasarımcısı ile çalışıyorlar. Doğrusu Hazal ve Çağatay yeniden bir araya gelip bir projede yer almaya çoktan yeşil ışık yaktılar ama..

İşte ama kısmı sadece iyi bir proje ve yapımcıya bağlı!

Bitip tükenmeden dünyanın her yerinden HazÇağ ikilisi için yeni bir projede tekrar birlikte olmaları için yapımcılara çağrı yapılıyor. Mart ayı çıkartması diye tabir ettiğimiz TT yine 1,4 milyon etkileşimde bulundu.

İnanın fanların çalışması bıkıp usanmadan sürüyor ve benim içim acıyor!

Neden hala birileri ortaya çıkıp “haydi bakalım” demiyor?  Çağatay Ulusoy’un Netflix projesi “Koruyucu” çekimlerine başladı. Hazal Kaya’nın projesi “Bizim Hikaye” sezon sonuna kadar alır başını gider. Sorun ne?

Aslında sorun sanılandan daha büyük!

Hali hazırda süren projelerin yapımcı şirketleri işlerine gölge düşmesinden korktukları için bu projeye sıcak bakmıyor olmalılar. Yoksa başka ne sorun olabilir? Bütün sorun olabilecek seçenekleri saydım. İsterseniz bir daha sayayım:

Feriha ve Emir’in etkisi yeni yer alacakları projede aranacak

Yeni proje yapımcıları kendi projelerinin başarısını kötü etkileyen bir durumdan sakınıyorlar.

Oysa bu sadece sinema filmi olacak!

Dizide bir araya gelmeleri ellerindeki projelerden dolayı oldukça zor. O zaman bir sinema filmi olabilir. Tabi yapımcılar için bunun da sakıncası var! Eğer bir sinema filmi yapılırsa Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un dizide oynadıkları partnerlerinin beğenilmeyeceği korkusu…

Oysa gerçekçi bir bakış açısı ile baksalar: Burak Deniz’in, Çağatay Ulusoy’dan sonra Hazal Kaya’nın oynadığı “en beğenilen aktör”  olduğunu görebilirler. Kimsenin Burak Deniz’den bir şikayeti yok yani! Çağatay Ulusoy’un son projesinde Ayça Ayşin Turan var ve kimse de bu partnerlikten rahatsız değil.

Yani kısacası hayran kitlesi bunun aslında bir iş olduğunu kabul edeli yıllar oldu!

Onlar sadece Hazal ve Çağatay’ı bir arada tekrar görmek istiyorlar!

Hazal’ı da Çağatay’ı da tüm projelerinde sonuna kadar destekleyen, hoşgörülü, anlayışlı, seven bir hayran kitlesi var. Bu kitle sadece “EFSANE” yaratacak yeni bir proje seyretmek istiyor. Hani derler ya “Bir istek parçası çalar mısınız?” diye işte durum bu!

Sadece bu büyülü ikiliyi tekrar bir arada görmek istiyorlar. Proje olsun da isterse “ciklet reklamı” olsun onlar çok mutlu olacaklar. Peki, sayın yapımcılar bu işe ne dersiniz?

Bilmem yapımcılara yeterli açıklama oldu mu? Umarım olmuştur, çünkü 30 Mart 2018 TT’si daha kuvvetli geliyor, demedi demeyin!

Hayatta umudunuz tükenmeden yürümeniz dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..