Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '09

 
Kategori
Basketbol
 

Hep şampiyonuz, yine şampiyonuz

Hep şampiyonuz, yine şampiyonuz
 

Her spor dalında Cimbomun belalısı olan Fenerbahçe, Türkiye ligi finalinde şampiyonluğa ulaşmak için sahadaydı. Bu arada bu sene tüm spor dallarında Galatasarayla 16 maç yapmışız. Bu 16 karşılaşmanın 13’ünü kazanmışız. 3 mağlubiyetimiz var. 1’de beraberlik almışısız. Zaten Galatasarayın iç sorunları var. Bu da eklenince iyice bunalıma girdiler.

Fenerbahçe ilk iki maçını kazanmıştı Mersin’e karşı. Bu maçta da Mersin , kendi sahasının verdiği pozitif enerjiyle maça hızlı başladı. İlk başlarda skoru leyhine çevirdiler. Fenerbahçe durumu eşitledi. Şampiyon , şampiyon gibi oynamaya çalıştı. Türkiye ligi şampiyonluğu bütün takımın dayanışması ile olur ama bu şampiyonlukta Birsel Vardarlının emeğini unutmamak gerekir. Zor anlarda araya girip Fenerbahçe’yi zafere taşıdı.

İkibinli yılların kraliçeleri gün gittikçe daha iyi oluyor. Doksanlı yıllarda amatör şubelerde acı çeken Fenerbahçe ikibinli yıllardan sonra çıkışa geçip fark üstüne fark attı. Böyle giderse 2010’lu yıllara da damga vururuz. Bu güçlü ekonomiyle iyi işler yapıyoruz.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlar. Voleybol’dan sonra bu kupayı da kaldırdık.Sıra erkek basketbolda.

Bi şampiyonluk ta burdan bekliyorum
 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..