Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '13

 
Kategori
Futbol
 

Her şey için teşekkürler Fenerbahçe!

Her şey için teşekkürler Fenerbahçe!
 

Fenerbahçe UEFA Avrupa Liği'nde yarı finalin ikinci maçını deplasmanda Benfica ile oynadı. İlk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş maçında 3-1'lik skorla yenilerek, elendi.

İlk maçta, direklerden dönen topların yanı sıra, Raul Meireles'in sakatlığı, Mehmet Topal ve Webo'nın sarı kart cezalısı olmasıda neticeye etki etti diyebiliriz.

Fenerbahçe'nin UEFA liğinde yarı finale çıkma başarısını göstermesi takdire şayan bir olaydır. Fenerbahçe'nin bu başarısını daha iyi anlamak için, geriye dönüp baktığımızda, 3 Temmuz sürecini hatırlıyoruz. O zor şartlar altında, oturmuş kadrosunun omurgasını teşkil eden, Diego Lugano, Andre Dos Santoz, Mamadov Wiang ve Emmanuel Emenike gibi, oyuncularını elinden çıkarmak zorunda bırakıldı. Daha doğrusu 3 Temmuz süreciyle Fenerbahçe'nin önü kesildi.

O nedenle bugün UEFA'da yarı final oynamak, Türkiye Liği'nde ve Kupa'da var olmak Fenerbahçe'nin büyüklüğünü göstermektedir.

Sözün özünü, Uğur Meleke'nin şu sözleri çok güzel anlatıyor. '' Yazık oldu. İlk maçta Fenerbahçe, hak ettiği 2-3 golü bulamamış olmasının bedelini Lizbon'da ödedi. Yine de bir sezonda 18 gurur verici maç oynadığı için, Marsilla, M.Gladbach, Lazio gibi devleri geçip, hanemize 22 puan yazdırdığı için, mutluluk için, hüzün için, heyecan için, her şey için TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE.''

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..