Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Herkese uygun Sevgililer Günü hediye önerileri ( The Ultimate Guide)

Herkese uygun Sevgililer Günü hediye önerileri ( The Ultimate Guide)
 

Öncelikle başlıktaki ‘ultimate’ kelimesinin Türkçe karşılığını denk getiremediğim için açıklama yapmak isterim. Önerisi olan varsa buyursun lütfen. :)
 
Her tarafı kalple çevreleyen ve sürekli ‘hediye hediye!’ diye bağırılan gün yaklaştı. Yalnızlar için hala ümit var; sevgilisi olanların ümidi de devam etsin diye bugünü es geçmemeniz için Sevgililer Günü hediyenizi hazırlayın.
 
Hediye alışkanlığının Türkiye’de çok yaygın olmadığını düşünsek de hediye almak ve vermek güzeldir, insana kendini iyi ve özel hissettirir. Tam da bu sebeple bütün mağazaların gözünüze soktuğu indirim ve önerilerle kafanız karışmasın diye tüm marka ve mağazalardan yaptığımız öneri listesi sizi rahatlatacaktır. 
 
Fakat… Alışveriş önerilerine  geçmeden önce düşüncenizi netlemeniz için de birkaç önerimiz var:
 
Kolaya kaçmak isteyenler için ilk önerimiz kıyafet. Hem erkek hem de kadınlar için nasıl olsa yeni kıyafet alma konusu hiç bitmeyecek, uzun süredir o çok istediği ceket, kaban, pantolon neyse hediye ederek hem bütçesine yardım edebilir hem de O’nu sevindirebilirsiniz. Özellikle beğendiği ya da istediği özel bir marka üzerine yoğunlaşın.
 
Kolaya kaçmak gibi görünse de etkisi büyük hediyelerden bir diğeri de parfüm. Hafızanın en önemli anahtarı olan kokular, ”O’nun kokusu” kavramı ile birleşince en iyi hediye oluyor. Kullandığı parfümü nasıl olsa biliyorsunuzdur. Kadınlar için ek önerimiz O’nun parfümünü üzerinize de sıkabilirsiniz :)
 
Erkekler için en güvenli hediye kol saati, kadınlar için ise takı ve mücevher. Saat, bileklik, kolye gibi aksesuarlar özellikle bu tip günlerin kurtarıcısı. 
 
Sevgilinizin belirli bir hobisi varsa o yöndeki hediye alternatiflerine de yönelebilirsiniz. Motorsiklet tutkunları için kask ya da anlamlı maketler, golf, tekne ya da binicilik tutkusu varsa ona özel hediyeler gibi.
 
Bu madde erkekler için. Kadınlar asla ama asla iyi bir çift ayakkabı ya da çantaya sevinmemezlik etmez. Bu da sizin için ‘güvenli’ grubunda bir kategori. Bir çift spor ayakkabının bağcıklarını kalp şeklinde bantlarsanız alın size hem sevimli hem de güzel aşk konulu bir hediye ? Instagram’da yayınlanmaya da hazır olun.
sevgililer gu¨nu¨ bs men
 
Hem kadın hem de erkekler için – daha çok erkekler için – hem değişik hem de ‘onaylı’ hediye grubu teknoloji ürünkeri. İster bir iPhone6 ya da Galaxy alın ya da bir tablet, isterseniz de ses sistemi, kulaklık ya da daha hesaplı bir teknoloji ürünü… 7/24 kullandığımız bu ürünler ile her anında sizi hatırlasın. ?
İç çamaşırı. İki tarafın da kazandığı Sevgililer Günü’ne en uygun hediye. Sona sakladık ki aklınızda en son o kalsın. :)
 
Aklınız biraz daha netleştiyse hem teknoloji aşıkları için ve teknoloji dışı öneriler için buyurun size iki adet ayrı liste. Listeler için buraya tıklayın.
 
Toplam blog
: 10
: 5002
Kayıt tarihi
: 01.10.13
 
 

Kadın Gözünden ERKEK MODASI // Ara sıra da kadın modası :) www.BooStil.com ..