Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '08

 
Kategori
Sinema
 

High School Musical 3 - Yıldızlar Takımı gösterime girdi

High School Musical 3 - Yıldızlar Takımı gösterime girdi
 

High School Musical 3 - Yıldızlar Takımı


High School Musical 3 yani Yıldızlar Takımı 3 gösterime girdi. Milyonların sevgilisi Vanessa Hudgens (Gabriella) ve Zac Efron ( Troy) bu filmde de pek çok gencin gönlündeki yerini tutmaya devam edecek. İnanıyorum ki bu gibi filmler sanat dallarında eğitim almak isteyen gençleri de yüreklendirecek.

High School Musical 3 Senior Year filminin konusu şöyle:

High School Musical 3: Senior Year filminde lise son sınıfta olan yakışıklı Troy ( Zac Efron) ve Gabriella ( Vanessa Hudgens) bir yandan üniversiteye başlayacak olmanın heyecanı öte yandan birbirlerinden ayrılacak olmalarının burukluğunu yaşamaktadırlar. İşte bu noktada hayallerini, tecrübelerini, hedeflerini ve korkularını yansıttıkları bir müzikal yaparlar.

High School Musical 3 Fragmanı izle

Bu yazının amacı filmi ve seansları anlatmak değil hayranı olduğunuz Vanessa ve Zac hakkında biraz bilgi verebilmek.

Vanessa Anne Hudgens – Gabriella Montez

Vanessa Hudgens 14 Aralık 1988 yılında Salinas California Amerika’da doğmuş. Vannesa Hudgens’in babası Greg’in soyu Irlanda’yla bağlantılıyken annesi Gina’nın soyu ise Filipin, Çin ve İspanyol karışımı. Vanessa’nın en çok Filipin yemeklerini sevmesinin nedeni belki budur. Vanessa’nın 1995 doğumlu Stella Teodora Hudgens adında bir kız kardeşi var.

High School Musical 1, High musical 2 ve High school musical 3 gibi okul ve öğrenci ana temalı üç süper filmde başrol Gabriella Montez’i oynayan Vanessa Anne Hudgens’ın Orange County High School of the Arts okulundaki 7. sınıf eğitiminden sonra evde eğitim gördüğünü biliyor muydunuz? Vanessa Hudgen, piyano, dans ve ses ve opera eğitimi alıyor. Vanessa üniversitede İşletme eğitimi almayı planlıyor.

Vanessa Hudgens, yaşamadığı lise deneyimlerini High School Musical filmlerinde Gabriella Montez olarak yaşama şansı buldu. Hem Highschool Musical’daki aşkı Troy hem de gerçek yaşamdaki aşkı Zac Efron ile beraber.

Vanessa Zac aşkı High school musical film stüdyolarında başladı ve Vanessa’nın internette yayınlanan fotoğrafları gibi birçok zorlu dönem yaşamalarına rağmen hala bu aşk güçlü devam ediyor.

Zac Efron (Troy Bolton)


High School Musical yıldızı Zac Efron yani Zachary David Alexander Efron 18 Ekim 1987 yılında California Amerika'da doğdu. Mühendis babası David Efron, yönetici sekreteri annesi Starla Baskett ve küçük erkek kardeşi Dylan ile kurulu ailesinde kendi deyimiyle “normal bir çocukluk” yaşadı.

Zac Efron veya belki birçoğumuzun High School Musical filmleri nedeniyle Zac Efron yerine daha çok Troy Bolton olarak bildiğimiz bu yeni nesil Amerikalı süper aktör, High School Musical, High School Musical 2 ve High School Musical 3 Senior Year serisi, Hairspray Broadway müzikalinin film versiyonu gibi rol aldığı büyük sinema projeleri sayesinde kısa sürede Amerika ve tüm dünyada yıldız oldu.

Yönetmen Adam Shankman 2006 yılında Newsweek dergisine yaptığı konuşmada “Zac Efron tartışmasız Amerika'daki en büyük genç yıldızdır” dedi.

Zac Efron babasının desteğiyle 11 yaşında başladığı oyunculuğuyla birçok başarılı sinema filmi ve televizyon şovlarında rol aldı.

Zac Efron 2006 yılında Arroyo Grande High School lisesinden mezun oldu. University of Southern California üniversitesine kabul edildiği halde film projeleri nedeniyle üniversite eğitimini erteledi. Zac Efron ayrıca California'da bulunan Pacific Conservatory of the Performing Arts Community College'da eğitim aldı.

Zac Efron High School Musical'daki Troy Bolton'ın Gabriella'ya aşkı gibi gerçek hayatta da High School Musical yıldızı rol arkadaşı Vanessa Hudgens ile birliktedir.

Zac'in Dreamer ve Puppy adlarında 2 köpeği ve Simon adında bir kedisi vardır.

İlgili linkler:

Vanessa Anne Hudgens sayfası

Zac Efron Sayfası

Zanessa Sayfası

High School Musical 3 Fragman izle

Bilgi Kaynak: http://www.okulariyoruz.biz/ Sinema Sayfaları

Işıl Tabağ

http://www.okulariyoruz.biz/

 
Toplam blog
: 189
: 6400
Kayıt tarihi
: 11.10.06
 
 

Endüstri Mühendisi olan Işıl Tabağ, Avrupa Okullar Birliği görevinden sonra 1998 yılından bu yana..