Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '16

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Hızlı kilo almak isteyenlerin bilmesi gerekenler

Hızlı kilo almak isteyenlerin bilmesi gerekenler
 

hızlı kilo alma


Hızlı bir şekilde kilo almak zayıf insanların en çok istedikleri durumdur. Çünkü bu tip insanlar genelde ne yaparsa yapsın uzun süredir kilo alamıyordur. Aynı zamanda bunu kendilerine bir hedef olarak belirlediklerinden dolayı da hırs yapmışlardır. Hızlı kilo alma konusu yıllardır tartışılmıştır çünkü bir grup uzman hızlı kilo almanın insan sağlığına zararlı olduğu görüşündeyken diğer bir grup ise bunun düzenli ve kontrol altında yapıldığında hiçbir sakıncasının olmadığını düşünmektedir. Hızlı kilo almak bilinçsizce yapıldığında zararlıdır ancak hangi besini ne için yediğiniz ve besin değerlerini bilmeniz halinde bir sakınca yoktur. Yani bu görüş her ikisi içinde doğrudur diyebiliriz. İnsanlar yediklerine içtiklerine ve bunu da bir program dahilinde yaptıklarında ne sağlıklarının bozulmasına olanak sağlarlar ne de zayıf olarak kalmaya mahkum olurlar. Bu nedenle dilerseniz hızlı kilo alabilir miyiz ya da almanız için ne yapmanız gerek, nasıl besinlerden faydalanmanız gerek bunlara değinelim.

Zayıflık aynı zamanda sıska insanlarda psikolojik sorunları da beraberinde getirecektir çünkü akranları arasında çocuksu bir yüze sahip olacaklardır. Bu rahatsızlık veren bir durumdur özellikle her erkeğin istediği de kaslı ve iri bir vücuda sahip olmaktır.

Hızlı kilo alma konusunda önemli olan beslenmenin şeklidir. Siz protein ve sağlıklı karbonhidratlara ağırlık verdiğinizde kilo almamanız için hiçbir neden yoktur çünkü bu iki durum aynı zamanda kas yapmanın da etkili yoludur. Kilo almanın en büyük amacı insan vücudunda kasların çoğalmasıdır. Çünkü yağlar ancak kaslarda kendine yer bulacaktır ve en sağlıklı kilo alma yöntemi budur. Başka bir konu ise belki de beslenmeniz yetersiz kalıyor olduğu için de kendinize bir program hazırlamalısınız. Bu program 5 öğünden oluşmaktadır. 3’ ü ana öğün 2’si ise ara öğün olmalıdır. Bir diğer konu ise düzenli spor yapmaktır. Düzenli bir spor hem sizin sindiriminize yardımcı olacak hem de yeni öğünler için yer açacaktır.

Eğer ki iştahsızsanız o zaman vitamin desteğine dikkat etmeniz gerekiyor. Genelde zayıf insanlar fazla yemek seçenler olmuştur bu nedenle de her gıdadan alması gereken vitaminleri alamaz. Öğün atlamamaya ve yemeklerde seçim yapmamaya önem vermelisiniz. Unutmamalısınız ki her yemeğin besin değeri bir diğerinden farklıdır. Bu farklılık size her daim olumlu olarak yansıyacaktır. Kilo alabilmek için doğal yolların hepsini denedim ancak başarılı olamadım diyenler ise mutlaka bir doktor veya uzman diyetisyene gitmeli, vücudunda kilo alamamasına sebep olan bir sorun olup olmadığını analiz ettirmelidir.

Kaynak içerik: http://kiloalmaninyollari.net/hizli-kilo-alma-yollari-nelerdir/

 
Toplam blog
: 37
: 13696
Kayıt tarihi
: 18.11.13
 
 

Vücut geliştirme ve fitness ile ilgili ve bu konuda çeşitli paylaşımlar yapmayı seven bir spor aş..