- Kategori
- Siyaset
Hopa'da ne işin var Sayın Erdoğan?

Parti Liderleri seçim çalışmalarının ağırlıklı bölümünü meydanlara ayırırlar doğal olarak. Ülke geneline etkili olabilmeleri için Anadolu turlarında ağırlıklı olarak Vilayetleri tercih ederler. İlçe mitingleri nadir görülmüştür bugüne kadar.
Bugün Ak Parti, Artvin/Hopa'da miting düzenledi ve miting sırasında istenmeyen olaylar yaşandı. Çıkan olaylarda bir kişi kalp krizi sonucu hayatını kaybederken bir Polisimiz ağır şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldı.
Erdoğan'ın olayla ilgili açıklamasında eşkiyanın Karadeniz sahiline indiği vurgusu yaparken olayla ilgili kapsamlı araştırma yapıldığı açıklandı.
Şimdi Erdoğan'a soralım. Geçmiş dönemlerde Hopa'da Merhum Erbakan'ın ve MHP'nin mitinginlerinde olaylar yaşandığını bildiği halde Hopa'da miting düzenlemenin ne anlamı var? Elbette bir siyasi parti ülkenin her yerinde miting çalışmaları yapabilir ama özellikle seçilmiş gibi Hopa'da neden?
İlçelerin nufüs kalabalığı dikkate alındığında, Hopa'ya 20 km mesafede Hopa'nın iki katı nufüsa sahip Ardeşen İlçesi dururken ve parti programlarını daha geniş kitlelere duyurmak varken Hopa'da ne işin var Sayın Erdoğan?
Bile-bile provakasyon yaratıp oy devşirme politikalarını artık seçmen yemiyor..
Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 2843 kez görüntülenmiştir