Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '12

 
Kategori
Yılbaşı
 

Hoş geliyorsun 2013…

Hoş geliyorsun 2013…
 

Hiç sormadan danışmadan kendi kafasına göre geliyor 2013. Sanırım kimsenin de bu konuda yapabileceği bir şey yok. Bir ocaktan itibaren suratımızda patlayacak zamları düşündükçe acaba ne ederiz de biraz gelmesini engelleriz diyorum. Acaba bizim çok ünlü politikacılarımıza desek, rica etseler veya çevik kuvveti biber gazı ile karşısına dikseler bir netice alabilirler mi dersiniz?

Sanırım boşuna. Eh ne yapalım, başa gelecekse çekilecek. Bari efendi gibi gelip efendi gibi gitse. Sonradan gelecek 2014 ün “enkaz devraldık” ağlaşmalarını dinlemesek.

Ne bileyim, en azından biraz akıllı olsun, insanlara sadece acı vermesin. Hatta bizi inim inim inletenleri kulağını az bükse de bizde arkasından adını hayırla ansak.

Bu 2012 den hiç memnun olmadık. Gidenin arkasından konuşmak töremizde yok ama 2013 bilmiyordur diye söyleyelim. 2012 kan ve gözyaşının oluk oluk aktığı bir yıl oldu. Yoksulun inlediği varsılın yoksulu daha çok sömürmek için kumpaslar kurduğu bir yıldı.

Hadi 2013. Hepi topu yaşayacağın süre 365 gün. Göreyim seni, bütün dünya insanını mutlu edecek gelişmeleri yaşat. Gittiğinde arkandan 2012 ye yaptığımız gibi tef çalmayalım. Gitti diye sevinçle dans edip göbek atmayalım. Hadi göreyim seni.

Bu vesile ile önemseyen herkesin yeni yılını tamda istedikleri gibi olması dileğimle kutluyorum.

İzmir 2012-12-27

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..