​ Hoşgeldin... / Aşk - Evlilik / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hoşgeldin...

Hayatımız boyunca birçok bahar yaşarız. Bazen toprak ilkbahar yağmurlarıyla canlanır. Her yer yeşerir ve bir anda çiçekler açar. Yağmurlar can katar hayatımıza, huzur verir ve umudumuzu kaybetmeden yaşamamızı sağlar. İşte tam o anda hayatın gerçekten var olduğunu ve kalbimizin içinde tatlı bir huzur olduğunu yüzümüzdeki gülümsemeyi gördüğümüz zaman anlarız.

Yaşadığımız çevreye baktığımız zaman gerçekten mutlu olan insan sayısının bir nedene bağlandığını gördükçe mutluluğun çok zor olduğunu düşünürüz. Aslında mutlu olmak için bir nedeniniz olmamalı. Sevdiğiniz insanın gözlerine bakıp sol yanınız heyecanla atıyorsa, yüzünüzde tatlı bir gülümse beliriyorsa, gözlerinizi gözlerinden alamıyorsanız ve en önemlisi yanınızda olmadığı zaman sürekli onu düşünüp gözleriniz onu arıyorsa siz baharınızı bulmuşsunuz demektir. Sevdiğinize karşı güzel duygular besleyin, umutlu olun, hayal kurun ve isteklerinizin peşinden gidin. Neyin, ne zaman gerçek olacağını kimse bilemez. Yeter ki isteyin ve unutmayın ki vazgeçmedikten sonra imkânsız diye bir şey yoktur. Bazen üst üste kötü olaylar yaşarsınız.  Sanki bir daha hiç gülmeyecekmiş gibi hissedersiniz ama sonra kara kış kaybolur gider. Yeniden güneş açar üzerinize, eskisinden daha güzel gülersiniz. Hiçbir acı kalıcı değildir. Yaşanan olumsuzluklarda mevsimleri düşünün her kışın ardından nasıl da güzel mucizeler gerçekleşiyorsa hayatımızda böyle olur. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın.

Ve öyle bir an gelir ki hayatınıza yüreğiniz coşkulu bir şekilde kırlarda koşar. Karşınızdaki kişiye sevdiğinizi anlatırken kalbiniz yerinden çıkacakmış gibi olur, doğadaki tüm güzel kokuları içinizde hissedersiniz. Yüreğinizde baharı yaşamak böyle bir şeydir. Tıpkı bir kelebek misali tüm güzel çiçeklerin üzerinde uçarsınız. Her gün; umudum, neşem, sevincim, gülüşüm hoşgeldin diye şükredersiniz. Hayatımın umut kelebekleri sizi yeşertene şükürler olsun dersiniz. Unutmayın ki bazen bir tek çiçek bile mutlu eder, yeter ki gönül penceren her daim tüm güzelliklere açık olsun. Umarım hayatınızda hoş geldin diyeceğiniz gün yakın olur.

 
Toplam blog
: 20
: 434
Kayıt tarihi
: 21.05.12
 
 

Antalya Manavgat'ta yaşıyorum. Amatör olarak tiyatro oyunculuğu yapıyorum ve yerel bir gazetede h..