Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '07

 
Kategori
Haber
 

Hrant Dink’ e kıyanın kafasına dank edince!

Hrant Dink’ e kıyanın kafasına dank edince!
 

Basınımız, medyamız senden bahsediyor, tüm kamuoyu sadece seni ve tetikçisi olduğun haince cinayeti konuşuyor!

Kendi kendine “Ne iyi ettim de bu cana kıydim” diyerek telkinde bulunup rahatlamaya çalışıyorsan hiç uğraşma! Sakın bize vatanını sevdiğinden de bahsetme. Sen tam aksine bu vatanı bölme senaryolarının sonuncu aktörüsün, görevini yaptın ve artık fırlatılıp bir tarafa atılmaya da mahkumsun. Vicdanınla hesaplaşacağın günü bekle!

Sen kafana dank! edene kadar nasıl bir halt işlediğinin asla farkına varamayacaksın. Kafana dank! dediği vakit sen sevgili Dink’in hayaliyle boğuşuyor olacaksın, gözünün önünden gitmesi için yalvarman da fayda etmeyecek. Biz senin gibi piyon şahsiyetlerden çok gördük bu memlekette. Sen ne ilksin ne de sonsun, seleflerinin açtığı karanlık yoldan kullanıldığının farkında olmadan ilerleyenlerin sonuncususun sadece. Hiç kendini de kandırmaya çalışma, sen adi ve hunharca bir cinayetin basit bir tetikçisisin.

Hastalıklı bir ruh hali içerisinde olduğunun hepimiz farkındayız. Masum bir insanın canına kıymanın ne kötü bir vebal olduğunu olur da bir gün anlarsan, vicdanın sana bu dünyayı dar edecek. Düşünmekten, fikrini beyan etmekten başka kusuru (!) olmayan bir aydının hayatına son noktayı sen koydun, mutlu musun? Senelerdir bizlerle aynı havayı solumuş, aynı vatan toprağı üstünde bizlerle birlikte uyum içinde yaşamış güzel bir insana kıydın, bilmiyorum farkında mısın? Ardında çocuklarını, biricik hayat arkadaşını ve sevdiklerini bırakmasına sen sebep oldun, ömrünün sonuna kadar bu acıya dayanabilecek misin? Yoksa sen şu anda gayrimüslim bir vatandaşımızı öldürmenin hastalıklı hazzını mı yaşamaktasın? Sakın bizlere vatanseverlik hikayeleri okuma! Bu vatan, Dink gibi kıymetli insanları katleden senin gibi tetikçiler ve arkalarındaki asıl katiller yüzünden huzura eremiyor. Nasıl kahpe bir oyuna alet olduğunu eminim bilmiyorsun, dileriz ki bir gün nasıl bir oyuna alet olduğunu da anlarsın.

Siz! Karanlık ve adi oyunlarını bu memlekette oynamaktan bıkmayan perdenin arkasındakiler?

Ne yaparsanız yapın asla ve kat’a bizi birbirimize düşüremeyeceksiniz.

Türkiye’nin yüzünü içeriden dışarıya döndüğü bir dönemde belli ki çok önceden kurgulanmış adi bir cinayeti gencecik bir vatan evladına işlettiniz. Gün gelecek hepiniz belki de bu dünyada yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz. Bu dünyada kapatılmayan hesabınızın öbür alemde kapatılacak olması bizi teselli ediyor.

Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.

 
Toplam blog
: 24
: 860
Kayıt tarihi
: 01.11.06
 
 

1977 yılında Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde dünyaya geldim. 1998 senesinde Yıldız Teknik Üniversites..