Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Hülya Avşar marka..

Hülya Avşar marka..
 

Merak etmeyelim Kürt sorunu çözülüyor..

Yirmibeş yıldır ülkeyi tehdit eden, uğruna onbinlerce şehit verdiğimiz pkk terör örgütünü Hülya Avşar bitiriyor..

Açılım ile ilgili bir konuşmasını Savcılık tarafından takip'e alınıp soruşturma açılan Hülya Avşar'ın ifadesi sonrası gazetecilere verdiği açıklamasında "Ben hem Türk'üm, hem de Kürt'üm" diyen Avşar, sözlerine adeta Parti lideri edasıyla şöyle devam etti; "Ülkede Türk-Kürt ayrımcılığı yoktur, ancak dağdaki teröristlerin istekleri var, isteklere çözüm bulunamazsa terör daha da tırmanır, daha da kötü sonuçlar doğurur"..

İlahi Avşar daha önceleri nerelerdeydiniz?

Bakın Avşar'a "Pat!" çözdü meseleyi...

Bir tarafı Kürt olduğunu söyleyen Avşar, Kürt kökenli kardeşlerimizin yaşadığı Doğu Anadolu Bölgesine ülkenin en büyük sorunu olan eğitim alanında ne tür bir yardımı olmuştur?

Hülya Avşar adı adeta marka olmuş ve görsel medyada saniyelik görüntüleriyle asronomik rakamlarla ünlüler zenginleri arasında ilklerde anılırken Doğu ve geri kalmış bölgelerde bir derslik yapımından bile uzak durmayı tercih ederken ülkenin en büyük sorunu olarak karşımızda duran terör ile ilgili açıklamalarını yersiz ve anlamsız buluyorum..

Son yıllarda medya gündemlerinden uzak kalan Avşar yeniden kendisini gündemlere oturtmak istiyorsa yanlış yolda olduğunu düşünüyorum..
 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..