Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '09

 
Kategori
Futbol
 

Huzurlarınızda Fenerbahçe

Huzurlarınızda Fenerbahçe
 

İşte Fenerbahçe bu. Bu sözüm Fenerbahçe için sportmenliğe yakışmıyacak tahminler yapan spor yazarlarına. Yok efendim Fenerbahça bu maçı verecek, Beşiktaş ta kupa maçını verecek.

Evet maç inönü stadında. Üstelik formsuz Fenerbahçe birde eksik ve deplasmanda. İnönü stadı Fenerbahçeye çok da uğurlu gelmiyor.

Bütün bunlar sırtında sarı – lacivert forma giyenler için çok da önemli değildi. Zira bu gün Fenerbahçe için ligin hesabının görülme günüydü. İşte Beşiktaşın şanssızlığı ve hesap edemediği durumdu.

Guizanın attığı gol gerçekten şapka çıkarmaya değer bir goldü. İlk yarı boyunca Fenerbahçenin bariz üstünlüğü ile geçti. İkinci yarı Beşiktaş baskı kuracak diye düşünürken Fenerbahçe, Semih Şentürk'le farkı 2'ye çıkardı... Ali Bilgin, sağ çaprazdan pasını verdi, ceza sahası içindeki Semih sert ve düzgün vurdu, top önce direğe sonra Rüştü'ye çarptı ve ağlara gitti. 64. dakikaya kadar karşılıklı ataklarla geçti. Bu dakikada Beşiktaş, Filip Holosko'nun mükemmel golüyle farkı 1'e indirdi. Filip Holosko, orta sahadan aldığı topla ceza sahası önüne geldi, sol ayağıyla vurdu, top ağlara gitti. Holosko, bu sezonki 8. golünü kaydetti. 2-1 den sonra Beşiktaş biraz daha baskılı gibi görünüyorsa da orta alanda Fenerbahçenin iyi baskı yapması pek üretken olmalarına meydan vermiyor.

Son on dakikaya girildiğinde Fenerbahçe birazda skoru koruma düşüncesiyle biraz geri çekildi. Beşiktaş üç oyuncu değiştirerek ikinci devre her şeyi ile bastırmaya çalışıyor ama çok nat pozisyon yok denecek kadar az.

Son düdük çaldığında Fenerbahçe sakat, cezalı, formsuz kadrosu ile İnönüden başı dik çıktı.

3/Mayıs/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..