Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

ı could not

ı could not
 

herhangi bir internet sitesinden alınmıştır


I COULD NOT (AY KUT NOT)

Çok uzatmaya gerek yok. Belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından bir tanesi. Yerinde yapılmış transferler. Genç transferler. En önemlisi eğitimli transferler. Eğitimli derken adamların içinde futbol akademisi bitirmişler var. Dünya Kupasının en iyi beklerinden bir tanesi mevcut. Turkcell Super Ligin son 5 yılının gol ve asist kralı mevcut. İngiltere Premier liginin en iyi takimlarindan bir tanesinin alt yapısında yetişmiş gencecik bir oyuncu mevcut. Başlarında kim var?

Kariyeri olmayan, kariyeri olmayan derken futbolculuk kariyeri Fenerbahçede gol krallığından öte geçmeyen hayatında hiçbir Avrupa takımında forma giymeyen (Yani hiçbir Avrupa takımının antrenman ya da kondisyon sistemini bilmeyen), antrenörlük kariyeri Edirneden öte geçmeyen, bir ekibi olmayan, Türkiye de bile herhangi bir takımla hiçbir başarısı olmayan sadece soyadı KOCAMAN olan bir adam.

Aziz Bey’in ya şekeri çok yüksek, ya da Fenerbahçe futbol takımını Futbol Manager oyununda oynattığı bir takım zannediyor. Fenerbahçeli de salak ya …..

Hadi gidin ya….

Yazıyorum buraya Stoch da, Dia da Nıang da, Yobo da mevcut kondisyonlarının yarısının altına inerler daha sezonun ilk yarısı olmadan.

 
Toplam blog
: 85
: 1006
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

1971 yılında Ankara'da doğdum. İzmir'de yaşıyorum. En büyük tutkum FutBol. Ve tabi ki Fut-Bol da bil..