Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

İbrahim Akın'a Açık Çağrı

İbrahim Akın'a Açık Çağrı
 

  • İbo kardeş, PFDK kararlarını okudum. Bu işi sana ihale etmişler belli ki. Yöneticiler, hakemler, basın erbapları ve federasyon yetkilileri, hepsi şikeye teşebbüs etmiş, bir tek sen maçın sonucunu etkilemişsin. Kabak da gelip senin başında patlamış. Neyse İbo kardeş… Yaşın gençti, yaptın bir cahillik… Bizi de az güldürmedin hani, “Parayı alıp, maçı satmak caiz midir?” hususunda. Dedim ya genç adamsın. İnsan gençlik zamanlarında yapıyor cahillikler. Hele ki ahlâk ve erdem gibi kavramların tu kaka ilan edildiği coğrafyamızda, sen kendine kimi örnek alacaktın ki? Rüşvetin, cinnetin kol gezdiği şu coğrafyamızda, sen birkaç maçın sonucuna tesir edecek işler yapmışsın... Tabii ki senin yaptığını onaylamıyorum. Ama bu çirkef dünyada dönen onca pisliğin içerisinde senin yaptığın belki de en mütevazisidir diye de düşünmüyor değilim hani.
  • Neyse İbo kardeş gelelim sadede…
  • Öğrendim ki 1984 doğumluymuşsun. Yani yaşın 28… 3 yıl spor müsabakalarından men cezası vermişler sana. Spor müsabakalarına tekrar döndüğünde yaşın otuzunu devirmiş olacak… Bu yaştan sonra da futbol oynayamayacağına göre… Yani demem o ki PFDK onca insanın içerisinde en feci tokadı sana vurdu ve senin futbol hayatını bitirdi. Tabii yanlış anlama, PFDK senin futbol hayatını bitirdi ama kabul edelim ki sende bu çarkın içerisinde bir dişliydin ve kurtlar sofrasında saf saf, o sofranın mezesi oldun.  
  • Olan olmuş, biten bitmiştir.
  • O halde sana bir abi tavsiyesidir. Sen, şu genç yaşında paranın büyüleyici gücüne yenik düşüp, hayatını alt üst ettin ya… Gel sen şu biçarenin önerisine kulak ver ve ne olup bittiyse dök ortalığa. Sana şamar vuranlara, şamarın okkalısı nasıl olur muş sen göster. Konuş İbo kardeş konuş. Şu bir yıldır ortalığı velveleye verip, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi davrananlara indir tokadını İbo kardeş. Gençtin, cahildin dedik… Sana yol göstermediler dedik… Doğruyu yanlışı ayırt edemedin dedik… Mazur görmesek de, harbiden şu kıçı kırık futbol dünyasında bir sen mi suçlusun kardeşim… Hadi gel İbo, çıkar şu kıçı kırık futbol dünyasındaki şarlatanların ipliğini pazara.  
 
Toplam blog
: 1509
: 1145
Kayıt tarihi
: 07.08.07
 
 

Yazarım... Okurum... Öğrencilik yıllarımda çok yazdım... Kompozisyon derslerinde yazdım... Duvar ..