Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İdam olmalı

İdam geri gelmeli. Ölüm bir tehdit unsuru olmalı artık. AB' ye yalakalık bırakılmalı. Yakalanan ve müebbet hapse çarptırılanları Azraile hemen teslim edilmeli. Ancak bu kez yasal olmadığı halde dönemin siyasilerince de bir hata olarak kabul Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan ve diğer adını belleğimizde yitirdiğimiz hürriyet ve vatan sevdalılarını hedef göstererek yapılmamalı. İdam sonuç olmalı. Annesini keseni, Çocuklarını öldüreni, töre diye yok edilen hayatları ve en önemlisi sapık beyinleri tamamen ortadan kaldırmak için bu yasa hemen çıkartılmalı.

Tedavi edilemeyecek kadar psikojik sorunlardı olan (kleptomanlık vs.) olanlarda ayıklanmalı. Bu gün sokağa bile çıkmaktan korkuryoruz akşamları. Tinercisinden balicisine kapkacısından uyuşturucu madde bağımlılarına bütün bunlar sokaklardan arındırılmalı. Sosyal devlet ilkeleri yerine getirilmeli. Eğitim sistemi derhal değiştirilmeli. İnsanlar mutsuz olacakları mesleklerin esiri olmamalı.

İşsizlik yatırımlar artmadığı özel sektör ve yabancı sermaye bu memleket topraklarına gelmediği sürece cinnet ve buna benzer olaylar sırdan hale gelecektir. Geleceğimiz karartmayalım. Eğer ki dağa çıkanların önü kesilmezse ki kesileceğine inanmıyorum. Doğuya sanayi ve mağazacılıkta lider kurumlar ve diğer perakende şirketleri teşvik edilmeli. Aksi takdirde memleketimizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartmak yalnızca bir hayal olarak kalacak.

 
Toplam blog
: 105
: 349
Kayıt tarihi
: 18.09.08
 
 

Mersinli'yim. Kanımda Akdeniz ve aşkın mavisi var. Oldukça pozitif bir ruh halim var. Giyinmek benim..