- Kategori
- Blog
İki hanımefendi iki veda

Haza Bir İstanbul Hanımefendisi
Haza bir İstanbul Hanımefendisiydi. Ne yazık ki tanışmak kısmet olmadı. Çok özel, çok donanımlı, çok değerli, çok kaliteli iki evlat yetiştirdi ve hayat bu iki değerli insandan birini benim arkadaşım, dostum, yoldaşım yaptı. Bu yolla bir şekilde duygularıma, birikimime, donanımıma, kişiliğime, kaliteme çok şeyler katarak, kalbime, ruhuma, ömrüme dokunup geçti.
Dün Sevgili Arkadaşım Ezgi Umut, anneciği ile son kez vedalaştı. Güzel anneciğine Allahtan rahmet, canım arkadaşıma sabırlar dilerim.
Bu vesile ile geç haberim olduğu için vefatını buradan duyuramadığım, Değerli Dostum İbrahim Toker'in Sevgili Kız Kardeşi Hanımefendiye de Tanrıdan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.
Her iki Hanımefendi de yaşamları içinde ürettikleri güzelliklerin, doğru ve iyi değerlerin ışıklarını yanlarında götürdüler. Nur içinde yatsınlar