Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '16

 
Kategori
Astroloji
 

İkizler burcunda yeniay… (5 Haziran 2016)

İkizler burcunda yeniay… (5 Haziran 2016)
 

Bu gece 05:00’de İkizler burcunda Venüsyen bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay zamanı, bilinçaltımızla bilinçdışımız aynı dengede kavuşur. Bu nedenle içimize dönme ve kendimizle kalma ihtiyacı hissederiz. Ay’ın bu evresinde yeniliklere başlayabilmek için eskileri bitirmek, elimizdeki işleri tamamlamak, yeni bir düzene hazırlık yapmak son derece verimlidir. Bu yeniay sık sık değişen duygu durumlarını, birbiriyle tezat olan hisleri yaşamamıza neden olabilir.

İkizler burcu dualiteyle ilişkilidir. Dünyadaki her şey, karşıt kutbuyla bir arada, bir bütündür. Bu yeniay da kendi içimizdeki karşıtlıkları görerek anlayabilme fırsatı sunuyor. Kendimizi ifade etme, bildiklerimizi paylaşma, bilmediklerimizi keşfetme isteğimizin hayli yüksek olduğu günlerdeyiz. Öğrenme isteğimiz vurgu kazanabilir ve iletişime son derece önem verebiliriz. Çok derine inmek istemediğimiz için yüzeysellik genele hakim olabilir. Hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyabilir çok sıkılmaktan hoşlanmayabiliriz.

Kurduğumuz hayallerin gerçekleriyle yüzleşeceğimiz bir haziran ayı bizleri bekliyor… Bu yeniay’da bu gerçeklerle ilgili ilk sinyalleri alabiliriz. İlişkilerde pembe gözlüklerin kalkması, kişilere ciddiyetle yaklaşma görülebilir. Hissettiğimiz ve yaşadığımız duyguları abartma, biri bin yapma, risk alabilecek eylem ve girişimlerde bulunma; dikkat etmemiz gereken gölge etkiler olacaktır. Bu etkiler en çok insan ilişkilerinde karşımıza çıkabilir. Sabır ve sessizlik her sorunun üstesinden gelebilmemizi kolaylaştırabilir.

Değişken büyük kare; sıkışmış hissetmemize neden oluyor ve bizi bir değişime itiyor. Bu değişimin iplerini elimize almak ve kontrollü hareket etmek gerek. Bu gibi stresli zamanlar; yaşamımızla ilgili değişimleri daha kolay gerçekleştirdiğimiz anlardır. İçinde bulunduğumuz süreçte bu yeniliğe aracılık etmeyi amaçlıyor, farkında olalım… :) Yeniay zamanı aldatıcı haberler ve teklifler gündeme gelebileceği için temkinli olmak, her durumu zaman eşliğinde gözlemlemek gerek…

Sağlık olarak; sinirsel gerginliklere, düşünce yoğunluğunun neden olabileceği zihinsel rahatsızlıklara açık olabiliriz. Kollarımız, ellerimiz, omuzlarımız ve ciğerlerimiz vücudumuzun diğer organlarına göre daha hassas olabilir. Alerjilere son derece açık etkilerdeyiz.

Değişimin geliştirici gücünü aktive edeceğiniz, yenilikleri ve güzellikleri sevgiyle kucaklayacağınız bir yeniay olmasını dilerim.

Sevgiyle…

Miray Ertuğrul

YeniAy’ın Burcunuza Göre Etkileri ve Haziran Ayı Burç Yorumları => http://www.mirayertugrul.com/#!haziran-2016-burc-yorumlari/lvubz

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..