Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

İnançlar

Düşünceler beynimizden dışarı doğru yayılan elektromanyetik dalgalara neden olurlar. Manyetik güç barındıran bu enerjiler kendisiyle uyumlu olan her türlü deneyimi hayatımıza çeker. Bizler düşünce ve duygularımızla her gün kendi manyetik alanımızı programlarız. Bu duygu ve düşüncelerin pek çoğu kişisel inançlarımız üzerinden şekillenirler.  Ne var ki inançlarımızın pek çoğu mantık kalitemizin çok düşük olduğu çocukluk çağında büyük ölçüde belirlendi.

Düşünceler ve duygular zihnin temposunu belirler ve belli bir frekans üzerinden yayın yapan bir istasyon gibi çalışırlar. Bizler bilincimizle düşünür ve mantık yürütürüz. Bilincimizin varsaydığı, inandığı ve kabul verdiği her türlü  düşünce ve inanç bilinçaltı tarafından kabul görür ve uygulamaya konur. Bilinçaltı değerlendirme yetisi olmayan, bilinçten aldığı emirleri eksiksiz yerine getiren bir mekanizma gibidir. Hayatınızda bilinciniz kabul verdikleri dışında hiçbir şey olmaz. Bilinç kabul verdiği düşünce tarzıyla uyumlu fikirleri her gün bilinçaltı topraklarını eker ve deneyim olarak hasat kaldırır.  Kaldırdığı hasadın kalitesi tamamen kendi düşünce ve inanç kalitesi ile doğru orantılıdır. Ne var ki pek cok düşünce  mantığa yatkın olmasa da kücük yaşlarda kabul gördüğü için halen yürülüktedir Örneğin mutlu olmayı hak etmiyorum gibi…Ne yazık ki  bilinç aydınlanıp   pek coğu varsayıma dayanan inançlarını  yeniden değerlendirmeye tabi tutana değin dünyasını karanlığın gölgesinden kurtaramaz.

Eğer inançlarımızı tazeleyebilecek cesaretimiz olsaydı  hayallerimizde dahi göremeyeceğimiz yaşantıları deneyimlememiz mümkün olurdu. Çünkü bedenlerimiz korkunç bir manyetik güç barındırıyor ve bu manyetik güç dilediği her şeyi yaratabilecek kadar kudretli. Tabii işin sırrı bilinçaltını yeni bir inancı benimsemesi için eğitmekte.

Mutlu olmayı herkes hak eder. Bilinçaltınıza mutlu olmayı hak ettiğine inandırmak için benimle iletişime geçin: akbas.ozge@gmail.com(denizli)

 
Toplam blog
: 42
: 1612
Kayıt tarihi
: 05.04.11
 
 

Uludağ Üni. İktisat Mezunuyum. Muhasebecilik, bankacılık gibi muhtelif mesleklerde çalıştıktan so..