Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '13

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

İş fkirleri: Büyükler için ferahlatıcı naneli süt

İş fkirleri: Büyükler için ferahlatıcı naneli süt
 

Yapılabilecek iş fikirleri


Herkes kendi işini yapmak ister. Hep akıllarda mutlaka bir iş planı vardır. Bazısı tutar bazısı tutmaz. Aslında işi çok iyi bilmek o işi tutturmak değildir. Önemli olan ihtiyacı karşılayacak iyi bir iş fikri bulup onu yapmaktır. Tabi ki bu her zaman doğru olmayabilir. İşte tam bu iş fikirleri neler olabilir? Ne daha iyi tutar ve pazarda yok diye düşünürken birden aklıma naneli süt geldi.

Hepimiz sıcak yaz aylarında bizi biraz serinletecek birşeyler içmek isteriz. Aklımıza ilk gelen ya buz gibi bir su yada soğuk bir kola olur. Asitli içecekler bir çoğumuzun tercih ettiği bir içecektir. Fakat insan vücudundaki zararlarını bildiğimiz halde yinede vazgeçilmezimizdir. Niye? Tadınız güzelliği ile asidinin ve soğukluğunun verdiği serinlik olabilir. Şahsen dü. şündüğümde soğuk bir ayran veya meyve suyu tercih edeceğime asitli bir içecek daha hoşuma gider. Fakat küçük yaşlarda bu tercihimden dolayı şu an mide sorunları yaşadığımdan asitli içecekler yasak. Bir çoğumuzda benimle aynı olduğuna eminim.

İşte tam da bu konuyu düşünürken aklıma naneli süt geldi. Nane ferahlığı sütün faydaları ve serinliği bir araya gelince ortaya güzel bir girişim fikri çıkabilir. Bu işe girmek istiyorsanız dikkat eilmesi gereken en önemli nokta ambalaj olmalıdır. Süt genelde çocuklara yönelik bir içicekmiş gibi lanse edildiğinden piyasada tutulması için ambalajının iyi tasarlanması gerekir. Benim düşüncem enerji içicekleri için kullanılan kutulardır. Kesinlikle klasik süt modelinden uzak durulmalı daha çok erişkinlere özel tasarlandığı belli edilmelidir.

Büyükler için naneli süt fikri uzun zamandır aklımı kurcalıyordu ve sizinle paylaşmak istedim. Piyasada belki naneli süt var olabilir fakat özel tasarımlı teneke kutularda yaz aylarına özel üretilen ayrıcalıklı bir naneli süt olmadığı kesin. Belki bu girişim sizi bekliyordur...

www.orjinalisfikirleri.com

Melissa KARABULUT

 
Toplam blog
: 15
: 3058
Kayıt tarihi
: 10.09.12
 
 

Merhaba ben üniversite mezunu 1 çocuk annesi bir bayanım. Oğlumdan dolayı mesleğime ara vermek du..