Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Işıldayan Bir Cilt

Yeni yıl öncesi cildinizi;  soğuğun yıpratıcı etkilerinden arınmak, yoğun vitamin ve antioksidanlarla ışıl ışıl parlayan yepyeni bir cilt görünümü kazandırmak için kristal cilt bakımı ile kendinizi şımartın.
 
Kristal cilt bakımında, ilk olarak skin scoop (cilt analiz cihazı) ile analiz yapılır ve cildinize uygun bakım tercihi yapılır. 
 
Daha sonrasında cilt tipinize uygun temizleme ürünü (jel/köpük/süt) seçilerek cilt fazla yağ, makyaj kalıntıları ve mikroorganizmalardan arındırılarak bakıma hazır hale getirilir. 
 
Cildi ölü hücrelerden arındırmak ve gözenekleri açmak için tropik meyve asitleri içeren soft peeling cilde masaj eşliğinde uygulanır. 
 
Botanik özler içeren detox maskesi cilde ince bir tabaka halinde uygulanıp, peeling işlemiyle açılmış olan gözenekler içerisindeki siyah nokta vb kalıntıları derinlemesine kurutarak yepyeni, tapteze yumuşacık ve nefes alan bir cilt  görümünü sağlar.
 
Enjeksiyon ile cilde uygulanan mezoterapi  vb uygulamalara eş değer sayılan içeriğinde yoğun  olarak;
•Somon DNA, 
•Özel büyüme faktörlü bitkisel kök hücre,
•Koyun plasentası,
•Hyaluronic Acid,
•C ve E vitaminleri ; içeren özel kit ile cildin bütün olumsuz çevresel faktörlere karşı , cilt tamemen yenilenerek Spf50 ile bakımı sonlandırılmaktadır.
 
 
Op. Dr. Gökhan Haytoğlu
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı