Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '13

 
Kategori
Spor
 

İslam Olimpiyatları

İslam Olimpiyatları
 

2020 olimpiyatları Tokyo'ya verilince bizim iktidar yanlısı sporsever basınımız suçu tahmin edileceği gibi Gezi Eylemcilerine attılar.

Bir müzisyen ağabey oylamanın yapılacağı gün attığı tweet ile ''Olimpiyatlar alınırsa bizim başarımız, alınamazsa Gezicilerin suçudur''  diyecekler demiş. Adamın cidden dediği oldu. Aslında bunun için kahin olmaya gerek yok. Son 1-2 gündür cici sporsever basınımız Gezi Eylemcilerine ateş püskürüyor.

Oylama günü Arjantin sokaklarında yerel halkın astığı ''İnsan haklarına müdahele eden bir ülke Olimpiyat alamaz'' afişleri normalde sizlere bir şeyler anlatması lazım.

Benim anlamadığım Türk kadın atletlerinin kıyafetlerine itafen ''Müslüman böyle mi temsil edilir ?'' , ''Bu haliyle Türkse ben Türklükten istifa ediyorum'' diyen sizler ne oldu da birden Olimpiyat sevdalısı oldunuz ?

***

Tabi Olimpiyat gidince elden, her kafadan bir ses çıkmaya başladı.

En son olimpiyatların Tokyo'ya verilmesini oranın proje ve teknolojisine değil de Gezi Eylemlerine bağlayan bir mebus sosyal medyada ''Tencere-tavacılar, geziciler, olimpiyatları alamadık diye seviniyorlar. Bunların derdi çapulculuk. Çapulcuların işi ne? Vatana ihanet. Biz Müslümanlar kendi Olimpiyatlarımızı düzenleyelim'' gibi bir fikir ortaya attı.

Öncelikle böyle bir oyun düzenlenirse Arjantin'de vurgun yediğimiz şike, doping, ırkçılık serbest olur.

Rakiplerimiz Müslüman Kardeşler, El Kaide, Hizbullah, belki de PKK...

Ayrıca Müslümanlar kendi aralarında yapacağı için de kadınlara yasak olan bu müsabakalar, burka, haşema, şalvar , entarili giyen sporcular ve haremlik tribünler...

Öte yandan spor dallarına kendi isimlerimizi koyabiliriz.

100 mt. engelli(!) kendi adıyla kalır. Greko-imam, feyzball, 200 mt. engelli çarşaflılar olur mesela... Deveye hendek atlatmaya çalışma dünyada ilk müsabakalar burada yapılır. Canlı bomba ve kafa kesme müsabakalarında çekişme üst seviyeye çıkar. Bizimkiler insan yakmada, Afgan'lar taş ile kadın öldürmede favoriler.

Ayrıca 4 senede bir yapılacağı için İran, Suudi Arabistan, Pakistan gibi ülkelerde yapılabilir. Eğer Suriye ve Esad aday olmak isterse ne olur bilemem !

En çok altın madalyayı toplayan 4 seneliğine halifeliğini ilan eder.

***

Valla değerli dostlarım ben tuttum bu fikri.

Eğer böyle bir şey olursa direk desteklerim...

Slogan da benden...

''Gerçek İslam bu değil !''

 
Toplam blog
: 117
: 379
Kayıt tarihi
: 01.09.12
 
 

Öğrenci, sanatsever, sporsever, Mustafa Kemal Atatürk... ..