Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '08

 
Kategori
Siyaset
 

İsrail'li Siyonistlerin utanmazlığı

İsrail'li Siyonistlerin utanmazlığı
 

Filistin ateş altında


Çok uzun yıllardan beri masum bir halkın kafasına vuruyorlar. Ulusal olarak bu halk linç ediliyor, hem de bütün dünyanın gözü önünde!.. Vurulan halk, Filistin halkıdır.

Bir halkı yurdundan kovmaya kalkışmak, direniyorsa çoluk çocuk, kadın yaşlı demeden katliamlarda bulunmak, boyun eğdirmeye kalkışmak, bunu yaparken de sırtını ABD emperyalizmine dayanma rezilliği kimlere nasip olmuştur sorusunun yanıtını bilmeyen yoktur sanırım. O rezil insanlar İsrail halkı değil, İsrailli siyonistlerin ta kendisidir. İnanıyorum ki İsrail halkı ve bu halkı temsil eden şerefli bazı subaylaer, daha doğrusu, bazı silahlı kuvvetler bu katliamları onaylamıyorlar. Fakat yine de katliamlar yapılıyor, hem de, bütün dünyanın gözü önünde. Hani dünya ezilen halkların savuncuları?..

İsrail faşistlerin Filistin halkı üzerine 30 füze fırlattı. 200'den fazla insan öldü. Bunun bilmem kaç katı yaralandı. Katliamlara karşı direnen insanların karargahlarına saldırılar düzenlendi. Dikkatimizi başka bir ülkeye de çekmek zorundayız, ister burnumuzun dibinde olsun ister uzakta olsun. Evet, eş zamanlı saldırılar..

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..