Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

İsrail oyunu

Geçenlerde bir akrabam Saanen keçisi üretmek için devletin teşvik verdiğini ve böyle bir işin içerisinde olup olamayacağımı sordu.

Araştırdığımız zaman bu keçilerin Halep ve Kilis keçileri kadar süt vermediği, yağ oranınında düşük olduğu ve de sadece ege bölgesinde yetiştirilebileceğini öğrendik.

İşin ilginç yanı bizim yerli keçilerimizi azaltmak, hatta bitirmek için uğraş veren zihniyet, dışarıdan getirilecek keçilere destek veriyor ama yerli veya daha avantajlı olanlara karşı çıkıyor.

Diğer ilginç bir yöntem de, tarımsal alanda devlet "fiy"denen bir bitki üretimi için destek primi veriyor. Bu bitkinin üretildiği tarlalarda sekiz sene başka bir ürün ekemiyorsunuz. Eksenizde çıkmıyor zaten.

Bu tarlaları elden çıkarmak isterseniz müşterisi hazır. İsrail yandaşları bu tür ekilip biçilemeyecek tarlaları teker teker topluyor. Size yasak olan bazı şeyler onlara serbest kılınıyor ve yeni bir Filistin benzeri bir olay için ülkemizde tezgah kuruluyor.

Şu anda Osmanlı'nın son dönemlerindeki dönen tezgahların aynısı tekrar ediliyor. Dışa bağımlı, kendisini vatanından daha fazla düşünen, tepkisiz bir toplum yaratılmak isteniyor.

Allah korusun elli yıla kalmaz, Filistinliler gibi oluruz. Böl-küçült-topraklarını vermezlerse, borçlandır satın al.

Gözünüzü açın ey milletim.....meydanı bunlara bırakmayalım lütfen......

 
Toplam blog
: 32
: 573
Kayıt tarihi
: 10.09.08
 
 

1953 Konya doğumluyum. Uludağ ünv. 3.sınıfta terk ettim üniversiteyi. Anarşi yoğundu o zamanlar. Pan..