Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

İstanbul Sokakları zayıf bir başlangıç yaptı!

İstanbul Sokakları zayıf bir başlangıç yaptı!
 

İstanbul Sokakları Zayıf Başladı!


Başrollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas’ın paylaştığı dizi ilk bölümü ile reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadı.

Dizi ilk bölümü ile TOTAL de : 2,66 reyting ile 13. AB de : 2,78 reyting ile 9. ABC de : 2,86 reytingle 11. Sırada yer alabildi. Dizinin Share oranları da oldukça düşük. Tüm kategorilerde 10 share bile alamamış dizi.

Diziyi dün akşam bende izledim. Bence ilk bölüm için biraz hareketsiz bir bölümdü özellikle dizinin başları oldukça sıkıcıydı. Dizi sonradan açıldı biraz tempo olarak ama tabi ilk bölüm için bence genel olarak zayıf bir bölümdü. Gizem Karaca’nın ise performansını beğenmedim. Oldukça duygu yüklü sahnelerde bize oyunculuğu ile o anı o duyguları geçiremedi. Bana göre böyle ağır sahnelerde daha iyi oyunculuk performansları gösterilmeliydi. Caner Cindoruk ise gerçekten iyi bir performans sergiledi. Ama dizide bazı replikler çok zayıftı izlerken bu biraz rahatsız etti. Dizinin renk  ayarı ise biraz fazla açık ve parlak bence izlerken rahatsız etti. Elflerin dünyası koysalardı dizinin ismini dedim içimden o derece bir renk ayarı vardı.

Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak daha güzel ve vurucu bölümlerle dizi aslında reytingsel olarak sıçrama yapabilir. Günümüzün ve son 2-3 senenin saçma klişe romantik komedilerinden daha kaliteli bir iş. Hem oyuncu kadrosu hem konusu ile rahat şuan sektördeki vasat Romantik Komedi dizilerinden üstün bir proje.

Bakalım neler olacak ilerleyen haftalarda bence diziye bir şans verin ve göz atın önümüzdeki hafta Pazartesi akşamı… Emin olun şuan piyasadaki vasat romantik komedi dizilerinden çok daha kaliteli bir dizi en azından belli bir konusu ve sağlam bir oyuncu kadrosu var…

İstanbul Sokakları 2. Bölüm Fragmanı :

https://www.youtube.com/watch?v=EXocR9LXUr0

 

Dizi yeni bölümü ile 25 Nisan Pazartesi saat 20:00 da Show tv de…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..