Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

İstemihan Talay'dan, başkan Özcan'a ziyaret

İstemihan Talay'dan, başkan Özcan'a ziyaret
 

Kültür eski bakanlarından İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a nez


Kültür eski bakanlarından İstemihan Talay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Macit Özcan’ı üçüncü kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı tebrik eden İstemihan Talay, <ı>“Sayın Macit Özcan 10 yıllık görev süresinde Mersin’e çok önemli hizmetler sunmuştur. Kendisinin yönetiminde Mersin birçok bakımdan örnek bir kent haline gelmiştir. Özellikle sahilde bulunan Kültür Park, tüm Türkiye’nin dilinde. Bunun yanı sıra temel belediyecilik anlamında da Mersin’e önemli projeleri kazandıran Sayın Macit Özcan’ın, önümüzdeki 5 yıl içinde de bu başarılı çalışmaları devam ettireceğine inanıyor ve kendisini tekrar tebrik ediyorum” dedi.

İstemihan Talay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, <ı>“Sayın Talay siyasette bize yol gösteren bir kişi olmuştur. Özellikle de bakanlık döneminde Mersin’e çok önemli katkıları olmuştur. Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz kültür-sanat etkinliklerinde Kültür Bakanlığı mensubu birçok sanatçıyı kentimize göndermiştir. Öte yandan bugün yapımı tamamlanan veya son aşamaya gelen katı atık deposu, su yatırımları, atıksu arıtma tesisi gibi birçok önemli ve büyük projenin başlangıç aşamasında kendisinden büyük destek gördük. Tüm bu projelere verdiği destekten dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..