Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '12

 
Kategori
Gece Hayatı
 

İstiklal'de Şirin bir sokak ve eğlence

İstiklal'de Şirin bir sokak ve eğlence
 

cezayir sokakdan bir görüntü


Hafta sonu Afyon'da okuyan bir kız arkadaşım beni ziyaret etti. Bir kaç gün bende kaldı. Bu süreçte elbette İstanbul'u gezdirmemek olmazdı. Dışarı çıktık. Şansımıza hava güzeldi. Önce Sirkeci'ye gittik. Oradan Eminönü'ne balık yemeğe geçtik. Balığımızı yedikten sonra Mısır Çarşısını dolaştık. Kalabalıktan gayet hoşnuttu arkadaşım,çünkü Afyon anlattığına göre sıkıcı bir yerdi.

Dolaşmaya devam ettik. Karaköy sokaklarından İstiklal'e çıkmak için yürüdük. Bu esnada yeni moda olan, kürdan ile ananas dilimi yedik. Derbi olduğu için semt oldukça kalabalıktı. Hava hafiften kararmaya başlamıştı. Sokaklar daha neşeliydi. Bir yerde oturup içki içme kararı aldık.

Galatasaray Lisesine gelmiştik. Bar adreslerini hafızamda tutamayan biri olduğum için etrafa bakındık. Ancak gözümüze bir yer çarpmadı. Galatasaray Lisesinin yanından aşağı doğru yürümeye başladık. Bu esnada Cezayir sokağa denk geldim. Oldukça neşeli, canlı müziğin olduğu dar bir sokaktı. Baştan aşağı barların olduğu bir yerdi. Üstelik hepsinde sigara içilebiliyor. Bir yere girdik ve içmeye başladık. Fiyatları da pek uçuk değil. Makul diyebilirim. Eğlenceli bir gündü. Eğer denk gelirseniz, Cezayir sokağa gitmenizi tavsiye ederim.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..