Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '19

 
Kategori
Sosyoloji
 

Kadın Hakkını Kendi Alsın

Aklınıza hemen mücadele geliyor, değil mi?

Çözüm değil yıllardır görüyoruz…

Ya ne yapacaklar? Güçlü olacaklar. Dünyadaki güçlü kadınlar haklarını alamamış olabilirler mi?

Bize ne ya, hem biz kim oluyoruz ki kadınların hayatına karışıyoruz, ne yaparlarsa yapsınlar! Kendilerini karakterleriyle, güçleriyle ve becerileriyle ortaya koymaları lazım.

Tartışılan cinsiyet olur mu? İkinci sınıf, yok üçüncü sınıf, zayıf, güçlü… Sana ne, ya da bize ne! Kendilerini tartıştırdıkları için kadınlarda kabahat, vururum ağzına tartışanın!

Kadınların sorunlarını erkekler konuşuyor böyle bir şey olabilir mi?

Hak verilmez de alınmaz da vardır zaten, kadın var olmakla bu haklara sahip olmuştur, gerisi kabul. Ve kabul etsinler demekle olmaz ettireceksin.

Kadınlar güçlü değil “Erkek de kim olmuş benim hakkımda karar verecek, koruyacak; kararımı kendim veririm ve kendim kendimi korurum” diyecek.

Kadınla ilgili sorunlara erkeği karıştırmayacak…

Bu onların sorunu, ne yapalım yani kadın bakanlığı mı kuralım. Kendi sorunlarını kendileri çözecekler. Sorunlarınızı çözemediğiniz zaman birileri yardım etmek ister, tartışılırsınız.

Kadınlar öldürülüyor erkekler ağlıyor şu işe bak ya, birbirlerine sahip bile çıkmıyorlar! Kadınların sorunlarıyla baş başa bırakılmaları lazım, yardım onları küçültüyor.

Kadın da erkek gibi isterse neler yapar, kör anlayışların tutsağı olmuşlar, erkeklerin gücüne dayanıyorlar, o da haliyle sahibin olmaya kalkıyor. Bırak şu erkek milletini, ayır neslini, dizayn et yeni baştan!

Sizin için doğruları konuşan tek kişi Kerim Korkut’tur, bundan emin olun.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..