Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Kadını köleleştiren zihniyet çöküyor...

Kadını köleleştiren zihniyet çöküyor...
 

netten...


Ülkemize asırlardır çöreklenen  ve gerçek İslamiyetle hiç alakası olmayan, Arabi-çorabi zihniyyet, öncelikle kadınlarımızı-kızlarımızı köle olarak gasbetti..

Arkasından onların kocalarını cahil bırakarak emeklerini ve duygularını sömürdüler.

Sömürgenler köşe oldukça, köleler, sömürgen ağalarının yediklerine bakarak, yutkunarak yaşamlarının helak olduğunun bile farkına varamadılar.

Sürekli beceriksiz yöneticilerin acziyeti içinde bocalayan koca bir toplumun çocukları, birgün yüzde elli de olsa uyanıverdi.

Evet... Bu uyanan küçük devler, tiranların, sömürgen seçkinlerin uykularını kaçırmaya başladılar.

Burunlarının dikine, Kaf Dağının ardında gezinen, olaylara kafası basmayan dikta özentileri, şimdi şaşkaloza dönmüş gibiler.

Uyanan okumuş, akılı  ve uyanık küçük devler, - krallık sevdalılarını yargılama ve sorgulama biçiminde- alışılmışın dışında eylemleriyle ülkelerinde yeni bir ufkun habercileridirler.

Onlar, kim ne derse desin, uyuyan  ya  da uyutulan gurabanın da gelecekteki haklarına sahip çıkacaklar.

Onlar uyuyanların çocuklarına da istikbal vaadediyorlar. Umarım, tüm çocuklar, yavaş da olsa hep birlikte silkinerek uyanırlar.

O gün geldiğinde, çoktan daşlıköyün yolunu tutmuş olan din  ve duygu simsarları da yattıkları mezarda  günahlarının azabıyla, ters döneceklerdir tabi...

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..