Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kadınlarda etek mi yoksa pantolon mu daha tahrik edici?

Kadınlarda etek mi yoksa pantolon mu daha tahrik edici?
 

Çok mu gerekli bir yazı? Biz yazılarımızı yazarken gerekli olup olmadığına bakmıyoruz; iyi ya da kötü olup olmadığına da… Hayatın içinde var mı, bitti! Delinin dudak bükmesi, karabaşın dil sallaması, tazı tutmuş, tavşan kaçmış… Amacım hayatın fotoğrafını çekmek. O tür yazanları da sevmiyorum zaten. İşte “Bunu yazmam gerekir, bunu yazarsam insanların faydasına olur vs” Hiç benim tarzım değil.

İyi ama yani şimdi kadınların bir kısmı etek giyiyor bir kısmı pantolon… Hani hangisi daha böyle kadını kadın gibi gösteriyor?

Pantolonu doldurmuyor ya da pantolona sığmıyorsan pantolon giymeyeceksin.

Fakat ne çare ki etek giymesi uygun olmayanlar da var.

Tahrik etmeye gelince; elbise içinde vücut dolgun görünmüyor(zaten dolgunsa o başka); bu nedenle bacakların açık olması(rüzgârda açılan geniş etek, hatta açılmasa bile), “bu bacağa mini giyilir denilen bacaklarda mini etek ve kalçaları güzel kadında pantolon tahrik edicidir.

Erkekler sizi görünce tahrik olmuyorlarsa yanlış giyinmişsiniz ya da zaten tahrik olacak bir vücudunuz yok demektir.

Pantolon giyiyor olmuyor, etek giyiyor olmuyorsa uzun etek giyecek ve biz onun yukardaki(yüz) güzelliğine bakacağız; çünkü pantolon giymenin amacı kalçaların, etek ise bacakların güzelliğini göstermek için.

Bazılarının kalçası güzel, bacakları güzel değil; bazılarının da bacakları güzel kalçaları güzel değil. Kalçası güzel olup bacakları güzel olmayanlar pantolon, bacakları güzel olup kalçası güzel olmayanlar ise etek giyecek.

Hem kalçaları hem de bacakları güzel olanlar istediğini giyebilir. Bunların mini giyme hakları bile vardır.

Burada amaç güzel olmayanı saklayıp güzel olanı ortaya çıkarmak.

Peki, kalça ve bacaklarda güzel olmanın/ya da olmamanın kriterleri ne?

Vücuduna göre büyük ya da sanki hiç yokmuş gibi görünen kalça güzel değil demektir. Keza ince/çarpık ya da kalın(aynı zamanda çok uzun ve çok kısa) bacaklar güzel olmayan bacaklardır.

Bacakta renk de önemli; güneşte yanmış esmer bacakların Ursula Andress olsa erkekleri cezp etmediğini söyledik. Beyaz (süt beyaz değil) dokunulmamış hissi veren ya da doğal esmer bacaklar çekici. Tabii ki canlı durma önemli, sadece şekil bir şey ifade etmiyor. Bacakları böyleyse kim bilir kalçaları nasıldır diyorsanız doğru yerdesiniz.

 “Pantolon ve etek giyebileceğim iki elbise, başka yok zaten; yakışsın yakışmasın ister pantolon isterse etek giyerim”

Amacın güzel görünmek değilse sen bilirsin…

Bazen gerek kalçaları gerekse bacakları veya ikisi birden kadını belli bir tarzda giyinmeye mecbur bırakacak güzellikteyse kadın bu mecburiyeti yerine getirmekten kaçamaz.

Müthiş güzel kalçaları olan bir kadın mini etek giymiyorsa güzelliğine yazık ediyor demektir.

Güzelliğin var yanlış giydin güzelliğine yazık, güzelliğin yok yanlış giydin bu sefer de elbiseye yazık; ikisini de yapamazsın.

Pantolon mu, etek mi diye soru olmaz; ikisi de uygun şekilde giyildiyse kadında aynı güzelliği yaratır. İşin sırrı kimin pantolon, kimin etek giymesi gerektiğinde.

Yazımız ahlaki hassasiyetleri olan kadınlar için geçerli değildir; onlar inançlarının gerektirdiği şekilde giyinecekler.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..