Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
Kadın Modası
 

Kadınlarda saç ekimi çok pahalı olmaz

Kadınlarda saç ekimi çok pahalı olmaz
 

Saç dökülmesini şiddetli yaşayıp kellik noktasına kadar gelindiği zaman kadınlar için çok üzücü bir hal alır. Saç ekimine karar verildiği zaman iyi bir doktora başvurup neler yapılacağına dair bilgi alınmalıdır.

Erkeklere oranlara kellik durumu bayanlar da sık karşılaşılmaz. Bu durum da saç ekimi yapılacak bölgenin farklılığı da söz konusu dur. Saç dökülme şekli bayanlar da tepe den başlar. Bu durum da fiyatta bir farklılık göstermez ekstra bir durum değildir. Bayanlara saç ekimi yapılması durumu özelleştirmez ve bu da fiyata fark olarak yansımaz. Genele olarak saç kökleri ve ekilen bölge olarak fiyatlar da değerlendirilme yapılır.

Ense de çok fazla donör bulunması çok önemlidir. Fiyatın belirlenmesin de en önemli faktör saçsız bölgenin yoğunluğu dur. Saçsız alana toplam da kaç kök alınacak ise bu hesaplanır ve ortalama olarak bir fiyat söylenir. Kadınlara saç ekimi uygulanırken erkekler de yapıldığı gibi ense tıraş edilmez. Saçların araların da katlara ayırarak bazı bölgeler kısaltılır. Gerekli olan kökler açılan az kısaltılan bölge den alınır. Saç ekimi yan etkisi olmayan doğal bir uygulama dır. Ekstra kullanılan hiç bir madde yoktur kendi kafanız dan alınan saçlar kendi kafanıza ekilir bunun haricin de kafanıza hiç bir kimyasal işlem uygulanmaz. Ne operasyon öncesi ne de operasyon sonrası vücuda etki edecek hiç bir ilaç kullanılmaz olası bir acı hissin de hafif bir ağrı kesici önerilmektedir.

Bu durum da çok nadir karşılaşılan bir pisklojik acı olmakta dır. Kadınlar da genellikle saçlar tamamen kellik şeklin de değil de zayıf cansız ve seyrek saçlar olarak kafa da görülür sıklıkla karşılaşılan kadın tipi kellik bu şekil dedir. Saç ekimin de fiyat belirleme noktası her kişinin uygulama alanı ile alakalıdır. Genel fiyat uygulanması verilmemektedir. Uzmanın yapacağı muayene sonucu saç analiziniz yapılır ve buna uygun olarak saç ekimi fiyatları belirlenir.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..