Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kadınlarda saç ekimi ücreti nasıl hesaplanır?

Kadınlarda saç ekimi ücreti nasıl hesaplanır?
 

Saç ekimin de en çok talep erkekler den gelmektedir. Bayanlar genellikle dökülme aşamasın da işin ciddiyetinin farkına varıp mezoterapi yöntemleri ile durdurmayı önlemekteler.

Bu bayanlara saç ekimi yapılmaz anlamına gelmiyor. Kadınlara da aynı yöntemler uygulanarak saç ekimi yapılmaktadır. Saç ekimi için kişinin kesin kararlı olması en baş kuraldır. Kararlı olduktan sonra yapılacak tek şey en iyi saç ekimi merkezini seçmek olmalıdır. Saç ekimi fiyat belirlenirken kadın erkek diye ayrımlar yapılmamak tadır. Sadece kişi den kişi ye göre değişen saç yapısı fiyatlar da farklılıkların sebebi olmaktadır. Saç ekimin de kadınlar için farklı yöntemler kullanılmaz aynı şekil de erkekler için olan yöntemler kullanılır. Zaten saç ekimi yöntemleri geliştirilirken kadınlar için veya erkekler için diye ayrılmamış tır. Saç ekimi günümüz de çok yoğun olarak yapılmakta ve kişi den kişiye fiyatlar farklılaşmak tadır. Saç ekimi fiyatları her merkez de aynı olmamaktadır. Saç ekimi fiyatların da değişikliğe sebep olan tek sebep saç ekimi merkezinin nere de olduğu dur.

Saç ekimin de fiyatların farklılığın da en önemli olan saç ekimi merkezlerinin nere de olduğu dur. Bazı semtler de çok daha elit kesim olmasından dolayı fiyatlar da ciddi farklılıklar görülebilir. Bu durum yapılan işin kalitesini belirlemez. Kaliteli ekip ile çalışmak için çok para harcamanıza gerek yok sadece kısa araştırmalar yaparak en iyi referanslı olan saç ekimi firmalarını seçmeniz çok daha iyi olacak tır. Saç ekimin de en başta yapılan hata sonraki dönem de saç çıktıktan sonra da sorun yaşamanıza sebep olur. Saç ekimi fiyatların da son olarak net fiyat alabilmek için en iyi yapacağınız şey gidip bir saç ekimi merkezin den ücretsiz saç analizi yaptırıp saç muayenesi yaptırarak saç ekimin de net bir fiyata ulaşabilirsiniz.

Saç ekimi fiyatların da sizin için en sağlıklı olan kesin fiyatı saç analizinizi yapan doktorunuz kararı verecek size en uygun yöntemi belirleyerek en iyi sonuca ulaşırsınız.

Op Dr Ali Mezdeği

 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..